/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Le Boudoir - Boutique de Beauté

Bulevardul Primăverii 39, București 014192, România

Le Boudoir - Boutique de Beauté
Salon de infrumusetare
4.6
119 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F39R+HF București, România
+40 724 922 509
leboudoir.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 10–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gabriela Dragan
Gabriela Dragan2 ani în urmă
Mulțumesc frumos pentru tatuajul de sprâncene, dragă Inna...🥰💓 ...sunt foarte încântată de serviciile tale.
Olga Hosu
Olga Hosu4 ani în urmă
Inna, cu doi n :), mi-a tatuat cele mai misto si simetrice sprancene. Recomand echipa asta: sunt niste profesionisti desavarsiti si niste oameni foarte faini cu care nu ai momente penibile de tacere.niciodata :)
Iarina poll
Iarina poll5 ani în urmă
Merg la acest salon de multa vreme, mai exact de cand am descoperit epilarea cu zahăr la Georgiana Ionescu ❤️ Se observa o diferenta clara intre epilarea cu ceară: firul creste mai greu si mai subtire, iar epilatul este mai placut. Doare foarte putin si nu este fierbinte pe piele. Recomand aceasta metoda de epilat si mai ales pe Georgi care face experienta si mai placuta!
Alexandra Stamate
Alexandra Stamate5 ani în urmă
De multi ani apelez la domnisoara Georgiana Ionescu pentru epilarea cu zahar si pot spune ca ma consider mai mult decat multumita. Datorita profesionalismului cu care am fost trata de fiecare data, nu a existat in anii in care am apelat la dansa nici macar o data cand am plecat nesatisfacuta de serviciile oferite. Recomand cu incredere!
Alfredo rafael
Alfredo rafael5 ani în urmă
Servicii variate, merg aici pentru masaj, au 2 balineze foarte bune care fac un masaj balinez ireal de bun. Restul serviciilor sunt la fel de bune, pensat special pt barbati, manichiura, tratamente faciale destinate barbatilor, chiar si epilat cu zahar. Ma incanta ca nu gasesti oriunde servicii speciale pentru barbati.
Catalina Daescu
Catalina Daescu2 ani în urmă
Servicii execrabile la preturi astronomice.In ultimii 6 ani calitatea serviciilor a scazut sub nivelul unui salon de cartier. Cea mai recentă programare: mani,tuns,pensat. Manichiura - din topor,tuns - hair stylist-ul deși i-am explicat ce doresc tot ce a vrut/știut a făcut. La pensat nu am mai rămas. Mare păcat! Amatori cu aere de profesioniști.
Cristina Purcaru
Cristina Purcaru2 ani în urmă
Mulțumesc Roxana Dumitru pentru profesionalismul , sau, orientarea spre rezultate naturale prin consiliere calitativă, dăruire, și respect pentru client !
Sunt extrem de mulțumită de rezultat, iar în urma experienței mele, v-aș îndemna sa alegeți profesionalismul !
Iris Constantin
Iris Constantin2 ani în urmă
Vin aici de 5 ani la epilat la Georgiana si imi place foarte mult. Este foarte atenta, curata, profesionista, plăcută. Igienă maxima. Stiu ca face si procedee corporale si pt ten insa pana acum nu am incercat si asta.
Locații recomandate