/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Magic Salon Drumul Taberei

Bloc 717, Strada Brașov 24, București 061449, România

Magic Salon Drumul Taberei
Salon de infrumusetare
4.5
632 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C28M+WH București, România
+40 21 795 0598
saloanelemagic.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Magic Salon Drumul Taberei
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Oana Nicolae
Oana Nicolae312 zile în urmă
Am fost la intretinere gel, la Flori.
Desi am solicitat sa fiu programata la un senior, am fost programata la un junior - fara sa fiu instiintata, bineinteles.
Din pacate fata nu stie sa aplice gel pe unghii.
Nu recomand!
Mi s-au desprins toate unghiile de la mana dreapta - am atasat poze sa vedeti in ce hal arata.
Din pacate, in ziua de azi, este inadmisibil sa oferi astfel de servicii!
Violeta Drugulescu
Violeta Drugulescu2 ani în urmă
Atmosfera este foarte plăcută. Serviciile au fost de calitate. La coafor este Claudia, o persoana foarte sociabila cu experiență. Îmi place foarte mult salonul si-l recomand cu mare drag.
Alex miha
Alex miha2 ani în urmă
Profi din toate punctele de vedere.De aprox 1 an vin saptamanal pentru diverse servicii in urma carora plec mereu extrem de multumita.Echipa tanara si implicata, permanent interesata de cerintele clientului si confortul acestuia.E mai mereu plin deci programarea este necesara.Sunt foarte punctuali si ,dupa ce am incercat majoritatea serviciilor ma declar foarte multumita atat de acestea cat si de produsele profesionale folosite.Nota 10 si pentru amabilitate,curatenie si respectarea regulilor anti Cov.
Recomand toate Saloanele Magic, insa dupa ce am incercat mai multe ,aici pot spune ca am gasit tot ceea ce cautam de la cosmetica si unghii pana la par !
Andreea Andon
Andreea Andon2 ani în urmă
Sunt clienta acestui salon inca de la deschiere! Am revenit de fiecare data cu drag! Toate fetele sunt foarte amabile si dragute!Emi la manichiura semi este the best! Silvia de la cosmetica a devenit prietena mea! Alice m-a coafat minunat de fiecare data! Succes tuturor in continuare!
Ștefania M
Ștefania M2 ani în urmă
Un salon profi care oferă o mare varietate de servicii. Angajatele sunt amabile și fac treabă bună. Am fost de câteva ori la manichiură și la cosmetică şi de fiecare dată am fost mulțumită de rezultat. Singurul minus e că fiind un salon foarte mare și open space, este mereu hărmălaie înăuntru, așa că nu prea te poți relaxa.
Naturpharma.ro naturpharma.ro
Naturpharma.ro naturpharma.ro2 ani în urmă
Atmosfera frumoasa, calda, prietenoasa, personalul de la receptie dragut, amabil si intotdeauna aproape de client. Cat despre servicii, Dna Flori, este un profesionist desavarsit. Recomand cu incredere! Asa Da, Felicitari!
Mădălina Moraru
Mădălina Moraru2 ani în urmă
Profesionalismul se potrivește mănușă echipei de la Magic Drumul Taberei.
Ambientul, politețea echipei, începând cu recepția și până la ultimul serviciu, te fac să te simți întotdeauna primit cu mare drag, iar grija acordată clienților este de o raritate nemaiîntâlnită până acum în experiențele anterioare.
Felicitări tuturor!
Roxana piti
Roxana piti2 ani în urmă
O recomand pe Mihaela la coafor , de fiecare ma ajuta sa arat impecabil 💜 și la Cosmetica Silvia e de milioane . Super mulțumită de epilarea definitiva ,rezultate excepționale încă de la prima ședința .
Locații recomandate