/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Ellegance salon

Bulevardul 1 Decembrie 1918 25, București, România

Ellegance salon
Salon de infrumusetare
4.4
180 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5FG+8X București, România
+40 21 345 5691
ellegancesalon.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–20
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Alexandru Obretin
Alexandru Obretin2 ani în urmă
my next job tehnician maseur, cine are nevoie de relaxare și un masaj profesional si de calitate, va astept cu drag, nu veți regreta și o sa faceti abonament cu mine, aveți curaj ca nu mușc:)
Ruxandra marcu
Ruxandra marcu2 ani în urmă
Sofia, un tehnician maseur cu mare experiență.Multumesc pentru momentele de relaxare.
Diana Muresan
Diana Muresan2 ani în urmă
Servicii foarte bune, amabilitate si atmosfera prietenoasa. Multumesc!
Iris Golinchi
Iris Golinchi4 ani în urmă
La actualul loc de munca beneficiez de makeup gratuit, dar s-a intamplat ca intr-o zi sa nu poata ajunge fata care ne machia si am venit aici. Am fost foarte multumita! Cu siguranta voi revenii si cu alte ocazii!
Iulia Pitu
Iulia Pitu4 ani în urmă
Dezamăgitor! Am stat cu vopseaua in cap mult mai mult decât trebuia doar pentru ca avea alta clienta de facut in tot timpul asta. Am ajuns cu scalpul facut praf! Plus ca am asteptat aproape o ora sa imi vina randul,programarea fiind făcută pentru ora la care am ajuns.
Sorin Alex
Sorin Alex4 ani în urmă
Tot timpul profesioniști, iar dacă recunosc ca nu știu răspunsul la întrebare, caută pe cineva care știe să răspundă și nu te lasă nerezolvat. Bravo lor.
Petite tortue
Petite tortue5 ani în urmă
Am fost clienta salonului pentru epilare definitiva musatata si barbie, mi s-a spus ca 6 sedinte sunt suficiente, dupa 6 sedinte nu se miscase un fir de par. Am ajuns la 9 sedinte, eu inca nelamurita de lipsa rezultatelor. Mi s-a spus ca sunt cliente care fac si 15. Cred ca si daca faceam 125 nu s-ar fi vazut nimic. Am platit 9 sedinte pentru ZERO rezultate si asta a fost. Acum mai bine de 5 ani am facut 30 de minute de masaj de relaxare pentru....35 de lei. Masajul ok, nimic iesit din comun, dar pretul nejustificat de mare. Clar nu recomand, decat daca vreti sa aruncati cu banii pe fereastra. Nimanui nu i-a pasat ca vin de peste 2 luni si aparatele lor nu dau nici un rezultat, ridicau din umeri. Si daca intereseaza pe cineva, nu am prmit niciodata bon pentru absolut nimic platit in acest salon.
Gabriela Moisan
Gabriela Moisan10 ani în urmă
Poate nu e aceeai Mirela la care am nimerit eu?
Am fost de doua ori, prima data anul trecut, a doua oara in urma cu o saptamana cand mi-am dat seama ca nu mai am ce cauta acolo,
si aici ma refer la atitudinea acestei Mirele care m-a tuns - nu parea tocmai in apele ei, si s-a enervat la culme cand la sfarsit i-am zis ca vreau sa mai imi faca o ajustare ca nu iesise chiar cum voiam, m-a lasat pe scaun ca ea avea alta clienta programata la ora respectiva. Pare rau dar nu se face asa ceva, si macar daca o spunea pe un ton amiabil, ce sa zic jenant...pacat de restul fetelor, pareau de treaba.
A si mai mult de atat ma taxeaza si pt spalatul pe cap pe care nici nu-l cerusem, a inceput ea imediat sa ma spele pe cap desi nu aveam parul murdar. Macar putea sa ma informeze ca ma costa in plus.
Total neprofesionist, am plecat invartindu-ma si noroc ca m-am dus la Eva Beauty salon unde o tipa super draguta mi-a reparat look-ul.
Locații recomandate