/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Salon Oasis Pantelimon

Șoseaua Pantelimon 297, București 021618, România

Salon Oasis Pantelimon
Salon de infrumusetare
4.2
238 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5RF+VV București, România
+40 31 424 7819
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–19
Duminică: 8–14
Scrie o recenzie
Andreea Elena
Andreea Elena2 ani în urmă
O recomand pe doamna Mihaela de la cosmetica. Este foarte atenta și rabdatoare.
Äñä Mäřïä
Äñä Mäřïä2 ani în urmă
Este un salon de toată jena!! Am așteptat 1 oră cu prietenul meu doar ca să tundă o singură persoană, iar apoi a ieșit la țigară, cum este posibil să ieși la țigară atât timp cât ai clienți care așteaptă cu orele?? Pe lângă faptul că au viteza melcului mai ies și la țigară în loc să termine cu clienții. 🤦🏻‍♀️ Doamne cât neprofesionalism la acest salon, mai ales la domnul frizer cu parul alb și barbă care lasă salonul plin de clienți în așteptare și merge la țigară.
Corina draghicioiu
Corina draghicioiu2 ani în urmă
Cele 5 steluțe sunt prea puține pentru Doamna Mihaela de la cosmetică, mulțumesc pentru răbdarea de care ați dat dovadă.Voi reveni cu siguranță 🤗🤗🤗
Dee Dee
Dee Dee2 ani în urmă
Imi place f mult cum mi-a făcut manichiura (semiper) d-na Iulia - atentă, amabilă, plăcută, super profi iar preturile sunt f.bune.
Laura Ioana
Laura Ioana3 ani în urmă
M-am tuns aici fără programare prealabilă și nu am avut de așteptat mai mult de 10 minute. Domnișoara Alexandra m-a tuns foarte profesionist, cu mare atenție și comunicând cu mine pe parcurs astfel încât tunsoarea a ieșit exact așa cum îmi doream. O recomand 100% iar prețurile sunt cele obișnuite, accesibile.
Povesti din biblioteca Teodorei
Povesti din biblioteca Teodorei2 ani în urmă
M-am tuns la doamna Nela și am fost foarte mulțumită. O doamna foarte plăcută, am si stat de vorba destul 😁 E atenta la detalii și cere feedback periodic. Ma voi întoarce cu siguranță!
Radu Erdelyi
Radu Erdelyi2 ani în urmă
A doua oara cand apelez. Foarte multumit. Recomand.
Alexandra Feodot
Alexandra Feodot2 ani în urmă
Slaba organizare a personalului, foarte arțăgos și dezinteresat, probabil datorita faptului ca se apropie cu toții de vârstă pensionarii(desi cred ca este mai mult o problema ce ține de auto-control și educație).În special doamna ce ocupa postul de manichiurista care a dat dovada de o impertinenta cu care nu m-am confruntat pana acum.
Însă partea pe care o consider cu adevărat dureroasa, mai ales pentru siguranța clienților este IGIENA PRECARĂ. Parul tuns zace pe toate ustensilele, mesele, colturile salonului. Pupinelul pentru sterilizat instrumentalul arata ca și când facem parte din aceeași generație ca mine(si anume '96), iar la intrare nu am regăsit nici un fel de dezinfectat pentru clienți, aceștia nefiind direcționați măcar sa urmeze acest pas foarte important în perioada aceasta.
In încheiere, regret ca în era în care trăim, consideram ca încă se mai poate sa oferim astfel de servicii într-un dezinteres și o dezorganizare completa!
Locații recomandate