/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Salon El Studio 13 Septembrie

Calea 13 Septembrie 137, București 050719, România

Salon El Studio 13 Septembrie
Salon de infrumusetare
4.6
561 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3CC+V7 București, România
+40 21 410 8340
el-studio.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 9–15
Scrie o recenzie
Ecaterina R
Ecaterina R2 ani în urmă
Din păcate la ultima vizita am fost foarte dezamagita. Am constatat ca nu se poate pune baza pe programare. Am făcut programare, am primit mesaj , am confirmat programarea după care cu câteva ore inainte de ora programării primesc telefon ca am fost programată greșit. Nu mi-a picat bine deloc. Pana la urma mi s-a spus sa vin la ora stabilită. Credeți ca am primit scuze, va înșelați. Parca eu as fi fost vinovata de încurcătura lor. O fi fost un accident? Nu știu dacă voi mai încerca.
Emanuela Haller
Emanuela Haller2 ani în urmă
Am fost la acest salon pentru manichiura si pedichiura cu aplicare oja semi-permanenta. Unghiile arata impecabil, dar in urma taierii cuticulelor am rani la aproape toate degetele. La unul din degetele mari de la picior am o infectie in urma procesului de taierea a coltului unghiei (care mentionez ca nu era unul problematic)
Instrumentele metalice utilizate au fost desigilate in fata mea, deci macar sper ca infectia si ranile nu vor avea si alte urmari.
Dumitru Vlad
Dumitru Vlad2 ani în urmă
Un salon extraordinar, cu oameni mai mult decat competenti. Felicitari lui: Adi ( omul care ma tunde ) pentru dibacia si atentia la detalii ; Biancai care intotdeauna reuseste sa-mi aranjeze sprancenele aproape de perfectiune si nu in ultimul rand stafului de la receptie care te intampina cu un zambet larg si cald indiferent de cum este vremea afara.
Iustina Istrate
Iustina Istrate2 ani în urmă
Este a doua oara cand vin pentru spalat si coafat cu peria. Data trecuta am "nimerit" la doamna Mona - serviciile s-au ridicat la inaltimea asteptarilor. Astazi, pentru ca doamna Mona nu avea program am acceptat programarea la Mimi tot pentru spalat si coafat, nestiind ce ma asteapta. Total dezamagita, desi a incercat sa-mi "bage pe gat" produse, insistand aproape sa le achizitionez... se pare ca la coafat cu peria chiar nu se pricepe. Parul meu este pe jumatate indreptat dar cu o tona de ser pentru varfuri, deci deja este pe jumatate gras. Ma mai gandesc daca revin, chiar si pentru doamna Mona. Cred ca un serviciu prost sterge toate serviciile bune.
Mirela Stanciulescu
Mirela Stanciulescu2 ani în urmă
Zici ca am fost tunsa cu ciobul! Nici in cel mai slab salon din Bucuresti nu am fost tunsa atat de prost. Vroiam un tuns, dar dupa ce mi-a fost CIUNTIT bretonul i-am zis doamnei "CUAFEZE" sa se opreasca pentru ca riscam ca dezastrul sa fie total.... A fost doar partial, la breton. Doamne fereste sa ai asa angajati pe post de hair stylisti!
Ioana ._.
Ioana ._.5 ani în urmă
Sunt extrem de multumita de salonul El Studio 13 Septembrie,iar de Alexandra nu am cuvinte .Este o fata de nota 10 care imi ingrijeste parul de ani de zile.Iti multumesc Alexandra pentru grija purtata atat mie cat si copilului meu!😍😍😍😍
Luminita Alexandru
Luminita Alexandru2 ani în urmă
Servicii ireprosabile, tarif onest, curat, personal amabil si prietenos. Am fost la tuns cu programare prealabila. Zero minute de asteptare. Clar, il pastrez ca salonul meu preferat :)
Stefania Ciubotaru
Stefania Ciubotaru2 ani în urmă
De parul meu s-a ocupat Mona…Minunata😃
Locații recomandate