/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Beauty Studio

Strada Nerva Traian nr 17-19, București 031043, România

Beauty Studio
Salon de infrumusetare
4.4
163 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4C8+6H București, România
+40 729 848 823
salonbeautystudio.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandraa Criss
Alexandraa Criss2 ani în urmă
Nu recomand acest salon, coafeza s-a comportant foarte neprofesional, dupa ce i-am comunicat faptul ca voiam ca parul meu sa arate intr-un fel diferit si ca as mai fi vrut sa modifice ceva, a inceput sa imi zica ca parerea ei este ca ar trebui sa il las asa si ca nu are rost sa imi mai faca altceva, atunci cand se observa clar ca nu eram multumita deloc de rezultatul final, pe langa asta mi-a tuns bretonul extraodinar de inegal, si un copil de 5 ani cu o foarfeca de jucarie ar fi putut face o treaba mai buna!
Georgiana Idriceanu
Georgiana Idriceanu2 ani în urmă
Întotdeauna mă simt ca acasă aici, iar serviciile sunt de cea mai bună calitate. Merg de câțiva ani la doamna Mariana pentru mani & pedi, iar la Ana pentru spălat & tuns (vopsit și coafat pe vremuri), are o mână foarte bună la crescut părul.
Andrei Marghitoiu
Andrei Marghitoiu2 ani în urmă
Profesioniști in adevăratul sens al cuvântului, produse de calitate, curățenie impecabila,o echipa amabila și prietenoasa. Voi reveni cu drag !
Gabriela Ghiberdicu
Gabriela Ghiberdicu2 ani în urmă
Efectuat manichiură semipermanenta, după 3 zile deja de pe 3 unchii culoarea se exfoliase!
Iozefina DAN
Iozefina DAN2 ani în urmă
Am ajuns intamplator în acest salon, dar nu recomand. Preturi mari pentru ce oferă. Curățenia lasa de dorit, aproape ca trebuie sa ai mare grija și sa fii atent unde te așezi sau ce atingi. Produsele folosite sunt de calitate îndoielnică, profesionalism...nu prea. Mi s-a aplicat oja fără baza....nu au papuci de unica folosință, te ia groaza când vezi ce ți se oferă după pedichiura, mai bine mergi desculț. Scaune mizerabile, pline de scame și praf, par de la tuns peste tot...intr-o ora aveam și mani și pedi....😊, mai bine le făceam singura. Nu cred ca sterilizează ustensilele....în alte locuri, le scot fierbinți în fata ta...ce sa mai, o experienta neplăcută și a doua oara nu mai calc pe acolo....Evitați!
Cinzia Toader
Cinzia Toader4 ani în urmă
Am mers la acest salon pentru o tunsoare bob. Efectiv doamna care m.a tuns mi-a ciopartit parul. “ Tunsoarea” a durat 5 minute cu totul. Mai bine imi spunea ca nu stie sa ma tunda si plecam multumita. Dintr-un par lung am ajuns cu el pana la baza mandibulei, in conditiile in care am precizat ca vreau un bob lung filat. Pe langa faptul ca lungimea a fost exagerat de scurta, parul era tuns inegal, pe dreapta mai lung decat pe stanga,intr-o parte era filat in cealalta parte nu....
Groaznic ! Nu recomand nimanui acest salon !
Simona Uscatu
Simona Uscatu2 ani în urmă
Nu o recomand pe doamna de la manichiura. A oftat înainte sa îmi facă mani, plus întreaga experiența a fost foarte neplăcuta ( atitudinea sa lasă de dorit). Plus după 2 zile manichiura mea semi arată așa.
Doamnele de la Cosmetica sunt minunate, le recomand pe ambele, foarte amabile și mulțumită de serviciile lor
Catalin Datcu
Catalin Datcu2 ani în urmă
Servicii bune si profesionalism din partea angajatilor
Locații recomandate