/Brasov/Salon de infrumusetare

Epilare definitiva Laser Diode Brasov

Str. Pictor Ștefan Luchian nr 1a, Brașov 500193, România

Epilare definitiva Laser Diode Brasov
Salon de infrumusetare
5
49 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ44+J7 Brașov, România
+40 724 005 025
epilaredefinitivalaserbrasov.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Solomon Ioana
Solomon Ioana2 ani în urmă
Am ramas placut surprinsa de felul in care am fost primita. Salonul este impecabil, serviciile la fel. M-am simtit foarte bine si deloc stanjenita. Iar despre rezultate ma limitez sa spun ca sunt wow, inca de la prima sedinta, nu imi venea sa cred ce vad, foliculita parca s-a evaporat, firele mult mai subtiri si mai rare. Recomand cu mare incredere.
Manuela Feregan
Manuela Feregan2 ani în urmă
Incep prin a va spune ca Laura este unul dintre cei mai buni profesionisti la care am apelat pana acum in domeniul beauty. (Era de asteptat la cate diplome are pe perete...😊) Iar despre laserul pe care il foloseste, pe langa faptul ca nu este dureros(fata de alte lasere pe care le-am incercat) este neasteptat de eficient! Multumesc draga mea, Laura!
Claudia Bilibok
Claudia Bilibok2 ani în urmă
Dacă IPL-îl nu a dat rezultate, îndepărtarea părului cu ajutorul luminii laserului este un tratament uimitor pentru mine. Sunt încântată că am scăpat de părul de pe anumite zone ale pielii corpului! 😇
Rebeca D
Rebeca D2 ani în urmă
Buna, am apelat la serviciile Laurei Mera pentru epilare definitiva. Mi-am dorit de foarte mult timp sa scap de parul nedorit și sa scap de stresul firelor care cresc pe sub piele, de iritații sau de senzația de "arici". Am început simultan pe trei zone: axila, inghinal total si picioare. Sunt extrem de multumita și fericita ca am ajuns la rezultatul dorit! Merita din plin sa acordați atenție acestei tehnici de epilare și bineînțeles contează extrem de mult și persoana care se ocupa de aceasta activitate. Eu sunt o norocoasa ca am întâlnit-o pe Laura și nu am cuvinte de mulțumiri pentru ea! Mi-a oferit tot suportul de care am avut nevoie și este o persoana deosebita în viata mea!
Nacu Adelina
Nacu Adelina2 ani în urmă
O experienta ce trebuie incercata de toate femeile care doresc sa scape de parul nedorit. Efecte vizibile de la primele sedinte, iar Laura este o tipa de nota 1000.Pe langa acestea as mai adauga si faptul ca primesti si informatii corespunzătoare despre procedura și evolutia in timp. Recomand din suflet! ❤️
Paula Munteanu
Paula Munteanu2 ani în urmă
Consider că atunci când decizi să beneficiezi de anumite servicii/proceduri te informezi înainte, să vezi ce și cum ți se potrivește...Eu așa am procedat și sunt foarte mulțumită de alegerea pe care am făcut-o, și anume serviciile Laurei Mera!
Din punctul meu de vedere punctul forte a fost sinceritatea și deschiderea( mi-a spus ce se poate și ce nu legat de nevoile și dorințele mele)
Este un mediu plăcut și merg cu drag la epilarea definitivă...rezultatele mi-au întrecut așteptările încă de la prima ședință. Recomand cu drag. Alegeri înțelepte vă doresc!
PS Emilia, nouă colegă a Laurei, este super și nici nu îmi dau seama cum trece timpul în preajma ei...
Alexandra Marcu
Alexandra Marcu2 ani în urmă
Recomand din toata inima aceasta procedura. Rezultatele au aparut dupa prima sedinta.Laura este foarte amabila,atenta la detalii, profesionista.Nu-mi pare rau nici o secunda ca am apelat de epilarea definitiva cu laser. Probabil, singurul regret este ca nu m-am apucat mai devreme.🙂
Monica Soare
Monica Soare2 ani în urmă
Conditii minunate ,de la curatenie si intimitate pana la rezulltatele procedurii.
Interactiunea cu Laura este extrem de placuta .
Recomand cu caldura.
Locații recomandate