/Brasov/Salon de infrumusetare

YV Pureskin

Str. Camil Petrescu Nr.3, Brașov 500167, România

YV Pureskin
Salon de infrumusetare
5
179 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ97+3X Brașov, România
+40 740 686 787
pureskin.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ioana Cojocaru
Ioana Cojocaru2 ani în urmă
Recomand din toata inima. Servicii profi din toate punctele de vedere, atmosfera selecta, calda si prietenoasa. Astepti cu nerabdare sa te reintorci acolo. Si locatia este super faina si usor de gasit. Toata admiratia pentru ce s a realizat pana in prezent. Mult succes in continuare!
Alexandra Petrar
Alexandra Petrar2 ani în urmă
Super profesionalism, super fata, super tratamente! Recomand cu incredere, sunt cele mai bune servicii de cosmetica cu tehnologie de ultima generatie si produse de cea mai inalta calitate!
Z Alexandra
Z Alexandra2 ani în urmă
Sunt foarte multumita de serviciile acestui salon, iar personalul este foarte atent si grijuliu. Recomand cu drag!
Yjmsmbe
Yjmsmbe2 ani în urmă
Lasser-ul este minunat, se vede diferenta dupa prima sedinta! Fetele sunt foarte dragute si atente. Recomand din suflet!
Alexandra Senchetru
Alexandra Senchetru2 ani în urmă
Super nice, profi si dragute fetele. De la inceput mi s-au dat toate detaliile, iar programarile se muleaza dupa programul pe care il am! Cea mai buna alegere si epilarea cu laser si si salonul. Good job!
Sanda Garbea
Sanda Garbea2 ani în urmă
Acest salon îl recomand cu drag, datorită serviciilor profesionale oferite, a aparaturii de ultima generație folosita in acest salon și nu în ultimul rănd datorită căldurii și profesionalismului fetelor care sunt tare drăguțe. Am fost și sunt foarte mulțumită de toate serviciile de care am beneficiat în cadrul acestui salon.
Ioana D
Ioana D2 ani în urmă
Recomand 100% acest salon. Ioana este foarte atenta, profesionala si salónul este foarte curat si igienizat. Ma intorc mereu la microneedling si hydrafacial.
Oana Pascale
Oana Pascale2 ani în urmă
Acest salon iti oferă o experiența grozava, fetele sunt extrem de drăguțe și deschise, serviciile sunt cu siguranța peste medie. Recomand! 💜
Locații recomandate