/Valcea/Sala de fitness

Oxygen Arena

Strada Barajului 12, Râmnicu Vâlcea 240266, România

Oxygen Arena
Sala de fitness
4.8
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
49CC+C8 Râmnicu Vâlcea, România
+40 735 758 085
oxygenarena.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 9–20
Duminică: 9–15
Scrie o recenzie
Ion Catalin Dimulescu
Ion Catalin Dimulescu2 ani în urmă
Una dintre cele mai performante săli de fitness din Râmnicu Vâlcea, în care am avut plăcerea să antrenez și totodată să mă antrenez!! 🔝🔝
Adina Dragomir
Adina Dragomir2 ani în urmă
😁👍
Alexandru Martoiu
Alexandru Martoiu2 ani în urmă
Ambient plăcut, aparatură modernă. Recomand!
Trinity trinity
Trinity trinity2 ani în urmă
Sala se prezintă destul de murdara din punctul meu de vedere multe aparate au un miros foarte deranjant când te pui sa lucrezi, nu cred ca le dezinfectează niciodată sau măcar sa le curețe , am fost la multe alte săli din rm valcea aceasta este și foarte scumpa și foarte mica cu puține aparate(se sta prea mult după aparate în special la scripeți)...sa nu va mai povestesc ca la baia aia de la băieți cel mai probabil nu o sa găsiți săpun sa te speli pe mani după antrenament, 150 de lei și nici săpun la baie nu iti oferă :))) ținând cont ca trăim in aceasta perioada grea cu boli/viruși etc... plus ca fata de muncește acolo nu știe nici măcar sa salute oamenii când intra cineva sau când pleacă, ceea ce tine de cei 7 ani de acasă. Anyway...O experienta neplăcută. Singurul lucru putin interesant e procesul prin care te autentifica într-o baza de date cu utilizatorii și te scanează la intrare...preț in raport calitate= nu se merita, sper ca cineva sa citească acest mesaj și sa se ia masuri, altfel nu cred ca va avea un viitor prea strălucit sala asta. mare păcat, chiar am crezut la început ca are potențial (No hate, sunt doar dezamăgit )
Cosmin Patru
Cosmin Patru2 ani în urmă
Atmosfera plăcută
Totul este curat
Staff amabil
Aparate noi dar nu sunt suficiente
Miere TVO
Miere TVO2 ani în urmă
Staff amabil si aparate noi
Vladoi Iulian
Vladoi Iulian3 ani în urmă
Aparate noi . Atmosfera plăcută. Preturi bune
DRs
DRs4 ani în urmă
O sala modesta si foarte curata cu echipament modest dar nou si suficient pt. antrenamente de calitate. Personalul foarte amabil. Pert total o admosfera primitoare si placuta. O singura remarca negativa ,muzica prea tare,atat de tare incat trebuia sa ridic volumul in casti la maxim.
Locații recomandate