/Valcea/Sala de fitness

Mirajul Oltului

Călimănești 245600, România

Mirajul Oltului
Sala de fitness
4.2
266 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
782P+3W Călimănești, România
+40 350 408 123
mirajuloltului.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Georgiana Alina203 zile în urmă
Apa foarte curată și calda ! Vestiarele și toaletele foarte curate ! Personalul foarte amabil și primitor! O sa mai revin! Recomand !
Burnaz279 zile în urmă
Au mancare proasta rau
Sane Sane
Sane Sane2 ani în urmă
E foarte curat si se intretine in continuu. Apa este calda. Personalul foarte atent, si prezent la orice pas. Nu mi.a placut adancimea bazinului de inot. Are 2 metri adancime in cea mai mare parte. Doar in spate si afara, o mica parte are 1,6 metri. Foarte incomod de utilizat. Ori inoti non-stop, ori stai agatat de bara non-stop, care si aia e foarte sus. Daca nu stii sa inoti, esti pe bara agatat. Daca vrei sa iesi, îi iei in brate si la rand, pe toti cei de pe bara. :) Nu cred ca mai trec pe aici.
Sevidan Mustafa
Sevidan Mustafa2 ani în urmă
Este deschis și iarna,are piscină cu apă caldă.
Mihai RMS
Mihai RMS2 ani în urmă
Ok, frumos amenajat, temperatura apei interioare este ok, calda, dar conține prea mult clor. În piscina interioara mica te ustura ochii de la clorul din apa, nu este prea ok pt copii. Nu îmi place accesul din piscina interioara către cea exterioara, trebuie sa urci pe la recepție ca să ajungi afara, gresia este foarte alunecoasa. Muzica ambientala în interior. Piscina interioara are doar pe o margine adâncime de 1.60m în rest are 1.9-2.0m, ceea ce face pentru cei mai scunzi dificil sa te relaxezi în apa.
Vin Plec
Vin Plec2 ani în urmă
Am ajuns la 5 si 20 ,topoganele nu functionau,aparent "acum le am oprit". Bari rupte la piscine , mizerie pe marginea piscinei pe faianta .Nu se ofera bon fiscal la intrare , te preia cineva si iti ia banii . Tineti o tot asa si dupa va mirati de ce nu mai aveti clienti.
Luci Stoian
Luci Stoian2 ani în urmă
Parcul în sine e drăguț dar foarte departe de prezentarea și publicitatea făcută. La exterior sunt 2 bazine mari și late și unul pentru copii iar la interior unul singur adânc care are un "după gard" de vreo 15mp afara. Nu poți întra cu mâncare sau băutură iar la interior acestea nu sunt scumpe, sunt foarte scumpe...( o pizza în statiune e 25 ron, aici e 45), înghețată sub 10 ron nu exista....
E curat, sunt persoane care permanent aduna mizeriile din piscina sau dau apa din bălțile de pe margine, sunt salvamari în zona toboganul, vestiare și toalete foarte curate.
E ok pentru familiile ci copii mai mari.
Ana Cuzmici
Ana Cuzmici2 ani în urmă
Nu recomand!
Nu are apa termala in primul rand! Piscinele cam mici. Oameni pe jos pe prosop (vand bilete desi nu mai au sezlonguri). Nu m-am simtit deloc ok.
Umbleme mici si proaste. Sezlonguri din plastic subtire, stateai cu teama sa nu se rupa. Un barbat a cazut deoarece s-a rupt sezlongul sub el. Tot vedeai sezlonguri rupte.
Piscinele pt copiii prea mici. Cea de adulti din interior e de 2 m.🙈
Mai mult iti strici vacanta decat sa te bucuri de ea.🙈
Cristina Simion
Cristina Simion2 ani în urmă
Tobogane înguste și intunecate, piscinele sunt prea adânci , întrarea în piscina se face pe niște scări metalice oribile, apa nu este termala și este foarte clorinata de te ustura nasul, ochii ,pielea. Personalul lasa de dorit, se rastesc la clienți mai ales la copii.Per total dezamăgitor și nu o sa mai ma duc niciodată.
Nae și Mari Fieroiu
Nae și Mari Fieroiu2 ani în urmă
Foarte frumos, apă caldă, curata, personal amabil, o singura chestie, au doar un singur uscător de par... În rest, totul este ok...
Locații recomandate