/Valcea/Sala de fitness

Forest Retreat & Spa

sat Oveselu, Comuna Măciuca 247345, România

Forest Retreat & Spa
Sala de fitness
4.5
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q237+3C Comuna Măciuca, România
+40 721 511 960
forestspa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Gabriela Brinceanu
Gabriela Brinceanu2 ani în urmă
Foarte frumos. Cam scumput dar merită. Noi am fost doar pentru piscină si nu am avut cazare asa ca nu știu cât este cazarea dar va pot spune ca intrarea la piscina este de 90 lei de persoana. Am și mancat ceva la restaurantul resortului și care deasemenea practica niște prețuri cam mari. Una peste alta noua ne-a plăcut ieșirea. E de vizitat!
Ionica Patrascu
Ionica Patrascu2 ani în urmă
4 stelute meritate din plin pentru faptul ca sunt puse la dispozitia noastra, a turistilor si servicii privind terapiile alternative pentru trup,minte si spirit-prin grija maestrului terapeut - servicii care nu sunt ofertate in toate locatiile turistice.
De asemenea, 4 stelute pentru amabilitatea personalului si curatenie.
Cosmin C
Cosmin C2 ani în urmă
Am plătit pe un apartament in fundul curtii 1000 RON/ noapte in care a și intrat apa de ploaie pe lângă usa de la intrare. Caldura nu era suficientă, a trebuit sa solicitam un radiator.
Masajul “ de relaxare”, deși a fost făcut de o persoana pregătită, a fost făcut intr o încăpere in care se auzeau toate zgomotele deranjante de afara, care in niciun caz nu te lăsau sa te relaxezi.
Măsurile sanitare nu erau respectate. Cel puțin in prima seara chelnerii și personalul hotelului nici măcar nu purtau masca sub barba, aceasta lipsea complet.
Și incidentul care de fapt m am determinat sa las acest review este cel legat de experiența de la piscina. In prima seara, fiind la piscina nu m a anunțat nimeni ca se trage capacul acesteia. Eu fiind in piscina nu mi am dat seama ca se trage capacul și înotând pe sub apa am vrut sa ies sa respir, numai ca am iesit in mai multe zone in care capacul era deja tras. Abia am reușit in starea de panica in care ma aflam sa înot înspre mică porțiune de piscina care încă mai era descoperită. Nimeni nu s a sinchisit sa vadă sau sa anunte ca se Închide piscina.
O experiența oribila la un resort la care am plătit f mulți bani.
Atentie daca rezervati apartament sa nu mergeti in anexa aia solicitati in hotel poate e mai ok decat in parcarea aia. Din pacate nu am o poza ca sa va dati seama exact pentru ca ei pe site au partea frumoasa nu au pus si magazia aia. Toate masinile care plecau treceau cu farurile direct pe geam....si doar am specificat ca vin cu 2 copii mici sa imi ofere ce au mai bun :))
Ajunge cu critica.....sa spunem si partile bune
mancarea f buna
piscina ok (cand nu se trage capacul peste tine)
saune ok
personalul amabil dar slab pregatit, majoritatea din zona aceea, profesionalism zero
succes
Tania Uzun
Tania Uzun2 ani în urmă
Plusuri:
Zona de spa este foarte frumos amenajata, muzica foarte buna, masajul ok, terenul de tenis, domeniul frumos amenajat, mancarea foarte buna
Camera dubla deluxe mare si amenajata frumos.
Inghetata din zona de spa foarte buna
Doamna ospatar Simona foarte politicoasa si draguta.
Minusuri:
Pentru a putea face o rezervare iti trebuie nervi de otel. La mail nu raspunde nimeni, la telefon cu greu. Nu ti se ofera niciun fel de informatii daca nu le ceri. Preturile sunt dupa cum bate vantul. La telefon ti se spune 300 lei fara a ti se preciza ce tip de camera si ce include. Cand ajungi acolo ti se spune 370 lei. Cand am ajuns la cina noroc cu doamna ospatar care ne-a spus ca putem opta si pentru cina fara a sti cat costa. Ni se comunica ulterior 470 lei/noapte. Am vrut sa mai prelungim o zi sederea si ni se spune 570 lei/noapte. Nu ni s-a comunicat nimic referitor la ora de check in sau check out, ce include pretul, pe ce drum sa ajungem la locatie. Atentie celor care vin de la Bucuresti nu o luati pe drumul Vedeea - Dragasani - Forest spa !!! Optati pentru ruta Slatina - Dragasani - Forest spa.
La barul de la spa nu este nimeni. Trebuie mers la receptie si anuntat daca doresti un suc, o apa si vine o doamna de la restaurant.
Preturile de la minibar si restaurant putin cam mari.
Gabriela Oprisi
Gabriela Oprisi2 ani în urmă
La piscina este o gălăgie infernala. Nu se pune problema de relaxare, nici măcar in camera de relaxare și nici la saune. Personalul nu le face nicio observatie turiștilor care nu cunosc noțiunea de bun simt, deși exista regula scrisă in acest sens. La Recepția de la Spa, personal nepregătit, nu cunoaște conținutul pachetelor turistice, îți da o brățara de acces la 2 persoane, te întreabă dacă dorești prosop. Nu mai revin clar in acest loc. Servicii de slaba calitate la prețuri mari.
Masajul este Ok și la restaurant la fel. In camere nu este destul de cald.
Viorel Monescu
Viorel Monescu2 ani în urmă
Amplasat in sudul județului Vâlcea, cu Carpații Meridionali la orizont, imaginea e superbă și în acest final de februarie fără zăpadă și cu temperaturi de primăvară !
Curățenie peste tot, diverse modalități de petrecere a timpului, piscina interioara încălzită, Eco-bat , restaurant cu produse foarte bune, personal amabil, liniște...
Vom reveni !
Roxana Teslici
Roxana Teslici2 ani în urmă
Noi am fost o familie cu 2 copii, camera nu a fost prevazuta cu pat de o persoana asa cum s-a spus la telefon,ci a fost adus un pat suplimentar care nu era în cele mai bune condiții. La demipensiune nu este nici un fel de băutură inclusa,iar copii la cina au doar un fel principal inclus fără garnitura sau desert.Preturile sunt exagerate drept exemplu o sticla de vin Purcari care în magazin e max 35 lei la ei este 210lei.Curatenia este ok,prosoapele si lenjeria au fost schimbate zilnic,iar piscina interioara este în condiții optime.
Cristina Rache
Cristina Rache2 ani în urmă
Locația este minunata, personalul amabil, mâncarea delicioasa, în camera curățenie și căldură, mi-a plăcut ca am avut parte de muzică live☺️, la spa este minunat!
Locații recomandate