/Timis/Sala de fitness

D' Point Studio - Yoga, Pilates, Group Fitness

Nr.64, Parter, Strada Divizia 9 Cavalerie, Timișoara, România

D' Point Studio - Yoga, Pilates, Group Fitness
Sala de fitness
5
37 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q68Q+MG Timișoara, România
+40 731 101 511
dpointstudio.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–23
Marți: 7–23
Mirecuri: 7–23
Joi: 7–23
Vineri: 7–23
Sâmbătă: 7–23
Duminică: 7–23
Scrie o recenzie
Simona Nedel
Simona Nedel4 ani în urmă
Un ilustru profesor de Yoga spunea “Yoga este ca muzica: ritmul corpului, melodia minţii şi armonia sufletului creează simfonia vieţii.” De acest lucru ne bucuram in fiecare zi la D'Point Studio alaturi de Daniela si Daniel , minunatii instructori. 💕
Francisca vincze vinczefrancisca@yahoo.com
Francisca vincze [email protected]4 ani în urmă
Yoga și gimnastica pt copii! Copilul meu frecventează aceasta clasa cu mare drag! In câteva luni și-a modificat postura corpului , musculatura și a acumulat multe informații despre yoga și gimnastica ! Este o clasa ff frumoasa in care se învață și despre răbdare, lucru in echipa și socializare ! Daniela ii așteaptă pe copii cu zâmbet frumos și un suflet și mai frumos! Rar mai întâlnești un pachet așa fain intr-o profa ‘ !Happy kids , happy parents! Ne bucurăm ca facem parte din familia D Point!
Andreea Georgescu
Andreea Georgescu4 ani în urmă
Am încercat în ultimii ani cel puțin 7 săli de sport și le-am abandonat pe fiecare, mai puțin D'Point studio.
Dacă vă întrebați de ce, răspunsul este cât se poate de simplu: Dani și Daniela. Te fac să te simți bine, important de fiecare dată, te ajută să ai o execuție cât mai bună, să eviți accidentările.
De asemenea, atmosfera pe care ei o creează este uimitoare. De la primul pas făcut în interiorul studioului simți că faci parte dintr-o comunitate unde toată lumea se respectă și se ajută între ei.
Rhea
Rhea5 ani în urmă
Profesionalism, pasiune, dedicatie , sunt doar cateva cuvinte care le pot fi atribuite lui Dani si Danielei de la D'Point Studio. Recomand acest studio oricui este interesat de miscare, de a-si imbunatati conditia fizica dar si cea mentala, sub indrumarea unor profesionisti.
CATALIN TINTA
CATALIN TINTA5 ani în urmă
Daniela si Daniel - doi oameni minunati, profesionisti si buni pedagogi! Conditiile deosebite oferite de Studio, atentia acordata detaliilor si atmosfera calda pe care o simti de cum intri in sala arata pasiunea pe care cei doi D o transmit celor care vin acolo.
De fiecare data, la sfarsitul unei ore, cand plec de la voi, astept sa revin cat mai curand.
Calatorie usoara si succes la Varsovia!
Ancuta Ghița
Ancuta Ghița5 ani în urmă
Instructori de top, conditii foarte bune, sunt niste tineri care te impresioneaza cu profesionalism energie si devotament pentru sport si clientela. Bravo Danis m-am simtit super, am multe de invatat de la voi.
Diana Bocancea
Diana Bocancea5 ani în urmă
Recomand cu drag. <3 Traineri profi, cu o pregatire profesionala impecabila si super atenti la nevoile individuale. Te motiveaza si te sustin la maxim!
Adina Leitan
Adina Leitan2 ani în urmă
Fie ca ai cea mai buna sau cea mai proasta zi, dupa o clasa la DPoint Studio cu Daniela si Dani, e imposibil sa pleci altfel decat energizat, zen, si cu o stare de spirit exceptionala! Alege ce ti se potriveste dintre clasele de Yoga, Pilates, HIIT, Core Strenght, Power Strenght, Circuit training, hai odata si vei vedea ca nu te mai poti opri! Fa sport in siguranta, intr-o sala exceptionala, fara aglomeratie si fite de vedete, cu antrenori care mereu te vor motiva si binedispune! Mai ai o varianta: alege clasele online Dpoint Studio si fa sport la tine acasa. Daca eu pot, comoditatea in persoana, poti si tu😉!
Locații recomandate