/Timis/Sala de fitness

Iguana Fitness Club Modern GYM

Strada Simion Bărnuțiu 49, Timișoara 300303, România

Iguana Fitness Club Modern GYM
Sala de fitness
4.5
186 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q774+JC Timișoara, România
+40 720 655 359
fitnesstimisoara.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 7–22
Duminică: 11–16
Scrie o recenzie
Viorel Imbrescu
Viorel Imbrescu2 ani în urmă
Acum ,s-a transformat în sala de balet,din cauza administratorei care e sensibila la orice miros,mai puțin la parfumul ei luat de la "38"...
Radu E
Radu E2 ani în urmă
O sală bună cu multe aparate. Recomand
Tolan Cristi
Tolan Cristi2 ani în urmă
Sala in sine arata ok, aparatele sunt suficiente, problema e cu antrenorii platiti ca sa stea acolo si sa te corecteze fiecare cum stie el mai bine, unul iti zice sa faci X intr-o zi, si apoi celalalt vine si iti zice ca trebuie invers facut, nu esti lasat sa iti faci treaba in pace fara sa vina unul din ei sa iti spuna parerea lor, pe langa asta, au marit tariful abonamentului fara absolut nici un motiv sa simti ca merita upgrade-ul. Jalnic
Woxys
Woxys4 ani în urmă
Nu există sistem de ventilație cu aer proaspăt de afara. Stau cate 20 de oameni în aceeași încăpere și își respiră unul la altu aerul, mai ales intr-o sală unde faci efort și ai nevoie de oxigen. Dupa o oră de sală, cand ieși afară și tragi o gură de aer de oraș îmbâcsit zici că e aer proaspăt de munte în comparație cu aerul din sală. Geamurile deschise nu fac față, mai ales vara unde nu poți avea și răcoare și aer cu geamurile deschise. În rest este ok.
Tibi N
Tibi N2 ani în urmă
O sala bine echipată unde găsești tot ce ai nevoie pentru un pic de mișcare. Sala deține o mulțime de gantere, incepand cu 1kg pana la 50kg, discuri de greutăți diferite, bari olimpice, banci, si diferte aparate pentru culturism si fitness . Pe langa zona de fitness exista si o zona pentru antrenamente de clasa , spinning, aerobic HEAT,etc.
Ionut marius oprea
Ionut marius oprea2 ani în urmă
Recomand cu căldură o sala de fitnes amenajată cum trebuie pentru cine doreste sa aiba grija de corpul lui, personalul și instructori sunt experți în ceea ce fac !!!
Radu catalin
Radu catalin2 ani în urmă
O sala excelenta daca vrei sa stai inghesuit cu inca 5 pe un aparat. Aparate rupte sau ciobite. Mai pui 20 lei si te duci la gym one in condiții excelente cu o admimistrare corecta si o mentalitate si mai si. Oameni cu 10 clase cu păreri care nu contează dar ei simt ca ar trebui sa iti zica ceva. Nu am nimic personal cu nimeni de acolo si dau aceasta recenzie doar pentru a imi exprima opinia. Multe lasa de dorit. Te aștepți ca pentru 100 lei cat plătești sa fii macar lasat sa iti faci treaba; +o banda care iti oferă un șoc usor sa nu te oprești, ma gandesc ca multora le place.
Goiea Raul
Goiea Raul2 ani în urmă
Este o sală plăcută, nu mergi doar pentru sport cât și pentru atmosferă, oamenii sunt prietenoși, antrenorii te ajuta când ai nevoie, este cea mai bună sală la care am mers!
Locații recomandate