/Timis/Sala de fitness

Gym One 2

Str. Rebreanu Liviu, 126, Timisoara, Timis, 300748, Timișoara 300425, România

Gym One 2
Sala de fitness
4.2
211 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6QP+38 Timișoara, România
+40 799 919 610
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Calina Cadaru
Calina Cadaru2 ani în urmă
Oribil, comportamentul personalului sălii lasă de dorit, cred că nu prea le plac clienții având în vedere comportamentul lor. Aparate stricate, fițe și figuri cât cuprinde.
Alexandru ghxdjhgj
Alexandru ghxdjhgj2 ani în urmă
Desii este inclusa in abonament, sauna e available "doar daca sunt mai multi "care vor(penibil parerea mea). Pai si eu ce sa fac, sa chem niste rude ceva sa vina cu mine la sala sa fim mai multi? Macar scoate sauna din facilitati...

Conditii mediocre... feeling ca esti la o romaneala, personal figurant, mor daca ar zambi sau are avea putin vine bun.
Raol RO 90 X R
Raol RO 90 X R2 ani în urmă
Au tot ce îți trebuie să faci sala
Claudia Claus
Claudia Claus2 ani în urmă
Multe aparate defecte. Spațiu relativ mic. Nu foarte aglomerat, dar cum aparatele nu sunt toate funcționale, se poate considera aglomerat pentru cele funcționale. Lipsa aer condiționat în vestiarul fetelor. Toaleta foarte urat mirositoare.
Ștefan Balea
Ștefan Balea4 ani în urmă
Nu prea am fost mulțumit, problema cea mai mare din punctu meu de vedere este caldura care devine aproape deranjanta dupa o ora de stat in sala. Am fost in intervalul orar 6-8 era full.. cam la toate aparatele trebuia sa astepti. Am platit 20 de lei intrarea urmând sa fac un abonament full dar am renunță la idee deocamdată, incerc si alte săli si am sa ma decid după. Per total pe o scara de la 1-10 i-as da un 5.
Ivan Mihai
Ivan Mihai4 ani în urmă
aparatura cat de cat ok, dar groaznic de cald. Extrem de cald pentru o sala de culturism. Aerisirea lasa de dorit. Are sistem de clima dar nu este pornit (probabil costa si zgarcenia isi spune cuvantul). Luna asta stau pentru ca am platit abonamentul. Nu recomand
Andrei Bolovan
Andrei Bolovan4 ani în urmă
Sala curată , frumos amenajată , aparate relativ moderne, personal amabil. Singurul minus este legat de sistemul de ventilație , când se aglomerează sala , se creeaza o atmosfera sufocanta.
Daniel Goian
Daniel Goian2 ani în urmă
In primul rand incep prin a spune ca ar trebui sa oferiti masti clientilor care nu au , contra cost sau gratuite cum aveti voi chef , pentru ca nu se permite accesul in sala desi in sala nu se poarta masca nu veti fii lasati sa intrati , iar doi la mana sunt multe vestiare care cheile sunt compatibile asa ca nu luati lucruri valorice dupa voi pentru ca nu va raspunde nimeni pentru obiecte furate .Dau nota 3 pentru amabilitatea personalului dar pentru servicii ar fii nota 1 :)
Locații recomandate