/Timis/Sala de fitness

Continental Fitness SPA

Bulevardul Revoluției din 1989 5, Timișoara, România

Continental Fitness SPA
Sala de fitness
4.5
262 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q63J+XV Timișoara, România
+40 733 509 395
continental-fitness-spa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 7–22
Duminică: 7–22
Scrie o recenzie
Ioan Solomon
Ioan Solomon2 ani în urmă
O atmosfera placuta si linistita.Conditii foarte bune.recomand
Adnana Marlena Nechiti
Adnana Marlena Nechiti2 ani în urmă
Totul la superlativ,frecventez clasele de tae bo ale Andreei și sunt super incantata,pe lângă antrenamentele super intense,am găsit și o comunitate de oameni frumoși!Recomand sala de fitness de la continental,aici chiar ai rezultate
Santiago Pairó Figueroa
Santiago Pairó Figueroa2 ani în urmă
Am fost de mai multe ori. Mi se pare o sala cu tot ce îți trebuie pentru a menține linie sportiva. Doar ca este prea scump pentru o sesiune singura
Cristi Balan
Cristi Balan2 ani în urmă
Tutul este atent gândit și conceput pt confortul maxim al clienților! Recomand din toată inima! 🥰🥰😍🥰
Anca Brinzan
Anca Brinzan4 ani în urmă
Sala de Fitness este mizerabila, benzile de alergat , bicicletele (atât cele normale) cât și cele eliptice sunt pline de praf și au gume de mestecat lipite in lăcașurile in care îți poți pune paharul de apa sau telefonul. De 1 an de zile sunt gume de mestecat in aparate și nimeni nu face nimic. Benzile de alergat sunt atât de vechi si necurățați încât te lipești dacă pui mâna pe mânere....
Nu este posibil ca un hotel de 4 stele cu o poziție atât de buna , in centrul orașului, sa nu acorde importantă curățeniei in sala de Fitness.
Sala a fost închisă recent 12 zile iar după cele 12 zile gumele de mestecat lipite de aparate și praful erau la locul lor.
Vestiarele sunt refăcute dar dusurile nu funcționează toate.
Cel mai trist este ca deși am sesizat aceste probleme , cei de la Recepție mi-au răspuns ca nu ei pun gumele pe aparate și nici ei nu strica dusurile. Aceasta nu este o atitudine normala! Măcar puneți femeile de serviciu sa facă Curatenie , nu doar sa dea cu mopul !!!
Păcat .....
Viv constanda
Viv constanda5 ani în urmă
4 stele din 5 datorita diversitatii de care dispune: bazin, sauna, jacuzzi, aparatura de bodybuilding dar si classe de aerobic(pilates, TRX, tae bo, etc..)
Programul, dupa cum se poate vedea si in imaginile atasate, este unul foarte bun si flexibil. In perioada sarbatorilor de Paste, sala ramane deschisa, programul este insa mai scurt. (Pastele ortodox anul 2018)
De curand, s-au schimbat si preturile abonamentului dupa cum se poate observa si in poza.
Zona de vestiare-femei, este decenta, se mentine zi de zi cat mai curata, desi se intampla ca in baie sa mai fie mizerie, ca in orice alta sala de sport.
Imi place foarte mult ca femeile pot ajunge foarte usor din vestiare-baie catre zona wellness, si nu este nevoie ca in cazul barbatilor, sa iasa prin holul receptei.
Fiecare detinator de abonament (lunar/zi) primeste un dulap aferent, un prosop curat, iar la baie exista sapun-sampon dar si uscatoare de par.
Un minus ar fi suprafata salii, aparatura mi se pare destul de inghesuita, dar avand in vedere pozitionarea grografica -in mijlocul orasului, in cadrul hotelului- as putea spune ca e de inteles.
Dar recomand si apreciez serviciile oferite.
Mara Iepure
Mara Iepure5 ani în urmă
Sala cu multe oferte in materie de sport/ miscare, in functie de preferinte/ dorinte.
Orarul claselor/ grupelor e concentrat mult in a doua parte a zilei, dupa masa. Poate ar fi ok sa fie puse ore/ clase si in prima parte a zilei.
Un plus mare: dispun inclusiv de piscina, sauna, masaj.
Dorin Dan
Dorin Dan2 ani în urmă
Dezamăgit total de aceasta sala...bine a mi-am luat doar pentru o luna.....nu cum făceam pe vremuri din 6 în 6 luni....
Locații recomandate