/Timis/Sala de fitness

Smartfit Studio 1

Bulevardul Cetății 97, Timișoara 300389, România

Smartfit Studio 1
Sala de fitness
4.3
336 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q699+GF Timișoara, România
+40 356 453 124
smartfitstudio.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 7–22
Duminică: 10–16
Scrie o recenzie
Calin Tenche
Calin Tenche2 ani în urmă
Muzica dată la rupere de timpane, de nu m-am putut înțelege cu doamna de la recepție de la o jumătate de metru și un angajat, un antrenor personal bag seama, care a dat să mă ridice de pe un aparat ca să isi așeze eleva! In mai multe rânduri am cerut alta cheie, de la vestiar, dupa ce in dulapul alocat am găsit mizerie, nu ma apuc eu sa fac curat! Acum sunt la o banda de alergare a carei oprire de urgenta e lipita cu scoci, iar carpa de praf n-a ajuns demult pe acolo. La saună n-a fost bec zile in șir si apoi s-a defectat cu totul. Pe scurt, îmi pare rau ca am platit inca o luna, nu se merita. La început parea ok, acum nu (mai) recomand!
Radu E
Radu E2 ani în urmă
O sală foarte bine dotată. Instructorii sunt atenți și politicoși. Recomand cu căldură
Cristina Cris
Cristina Cris4 ani în urmă
Am fost alungata de la un aparat de un instructor de acolo, asta dupa doar cinci minute. Se numește Alexandru Epuran. Mi-a zis sa termin pentru ca are client care trebuie sa lucreze pe aparatul ala, asta pe un ton arțăgos(îmi plătește el abonamentul și eu nu știu???). Se comporta acolo de zici ca parca el a inventat mersul pe jos. Serios, e penibil și va aduce numai dezavantaje, nu sunt singura clienta care ca se plânge de atitudinea lui. Va pierdeți clienți din acest motiv, plus ca va faceți o imagine proasta pentru ca lucrurile astea se discuta..
Ivona Borzak
Ivona Borzak4 ani în urmă
Loc foarte aglomerat. Nu s-a mai renovat nimic de la deschidere si aparatura este foarte uzată, unele aparate rămânând nefunctionale poate chiar si o lună. În vestiare miroase urat de la toaletele neigenizate, care sunt si foarte puține in comparatie cu nr de persoane care tranziteaza sala.Aproape niciodată nu este sapun la baie ,iar hârtie igienică și șervețele găsești rar. Instructorii sunt foarte aroganți si greu se obosesc in scârbă sa-ti arate ceva sau sa-ti răspundă la întrebări, dacă nu te au ca si elev în privat. Plus ca,deși plătești abonament, întotdeauna au prioritate instructorii cu elevii lor care i plătesc si este foarte posibil sa nu ti poti face antrenamentul. Saltelele miros urat si sunt rupte. Si as putea continua,dar ma abțin.
Mihaela prodan
Mihaela prodan4 ani în urmă
Alexandru Epuran cel mai prost instructor posibil. De evitat! Chiar și pisica mea are un intelect mai ridicat decat el. Nu recomand sala din cauza personalului, dar și condițiile devin tot mai proaste. Nu se mai investește deloc. A fost ok la început.
Vlad Ponoran
Vlad Ponoran4 ani în urmă
O sala foarte ok din multe puncte de vedere. Totusi 3xista si probleme: cel putin unbtrainer care s a comportat golaneste cu mine in primavara; aparate prea inghesuite si de generatie mai veche decat la celalaltevsalibsmartfit. Lipsa de implicare evidenta in problemele orasului Timisoara.evenimentele demonstrative sunt mai mult o reclama..
Leo Oprea
Leo Oprea4 ani în urmă
Avantajul este ca ai acces la 3 sali cu un singur abonament. In ultimele 6 luni am remarcat ca trainerii au facut progrese semnificative si incearca sa para profesionisti. Si pot afirma ca uneori, unora chiar le reuseste. In sala din Shopping City era pana acum o luna o mizerie infioratoare la toalete si dusuri, dispenserul de sapun nu a fost functional decat in primele 2- 3 luni dupa inaugurarea salii, vestiarele nu au ceasuri de perete si nici dispensere cu hartie, la dusuri nu exista niciun carlig tip cuier unde sa iti poti agata un etui/ prosop. Toata amenjarea este facuta cu cele mai ieftine materiale. Dar cel mai dezastruos aspect este receptia: fetele de acolo (TOATE fetele de acolo) nu au idee ce inseamna sa lucrezi cu clientii: nu am intalnit nicaieri in Timisoara (inca!) o atitudine mai insolenta decat a lor. Nu pretind profesionalism la receptie (ar fi frumos, dar noi ne aflam inca la piciorul broastei in materie de servicii si trebuie sa fiu ingaduitoare), deci nu ma autoiluzionez ca as putea pretinde un zambet sau un "multumesc" din cand in cand. (Se zambeste totusi. Uneori. Dar numai daca esti barbat.) Pretind ceva "basic": bun-simt si un ton politicos. Nu am timp sa descriu aici toate situatiile in care comportamentul lor a fost mai mult decat deplorabil. Dar o pot face daca intereseaza. Toate fetele de la receptie se poarta de parca au in permanenta o zi proasta. Fiecare din ele. Pe rand. Si ele sunt primul contact cu clubul si prima reprezentare a imaginii lui.
Valentin Milea
Valentin Milea5 ani în urmă
Pro:
Destul de curat
Ofera destul de multe posibilitati de antrenament: forta, cardio, bicicleta, cursuri de forță
Instructori pregătiți

Contra:
Personalul de la receptie nu stie sa dea indicații corespunzatoare noilor veniți.
Spațiul mic intre unele echipamente din sala de forță si cardio
Locații recomandate