/Suceava/Sala de fitness

Abc

Strada Mitropoliei 30, Suceava, România

Abc
Sala de fitness
4.5
115 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J7Q7+R9 Suceava, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–22
Marți: 6–22
Mirecuri: 6–22
Joi: 6–22
Vineri: 6–22
Sâmbătă: 10–17
Duminică: 10–17
Scrie o recenzie
Florin Havreliuc
Florin Havreliuc2 ani în urmă
O sala foarte curata, aproape zilnic se face curat, parcare proprie, personal amabil, ma antrenez de aproximativ 3 ani aici si sunt foarte multumit pana acum, clientii.... majoritatea civilizati si cu bun simt, aparate noi life fitness, parerea mea e ca ar mai fi nevoie de inca doua banci de impins din culcat drept, in trecut, la paratele vechi existau 3 banci de impins din culcat drept, acum existand doar una, un aparat pentru biceps ca cel din foto, un aparat pentru spate ca cel din foto, o sauna, o si o organizare a aparatelor in sala pe zone de grupe musculare, de asemenea exista o variata gama de antrenamente de fitness pentru femei...kangoo, tae bo, etc., recomand ABC Fitness pentru un antrenament complex si variat.
Gabriela Teodor
Gabriela Teodor2 ani în urmă
Cea mai mizerabila sala, dușuri de neconceput, urat mirositoare, apa calda din când în când...o apa de ploaie mai bine zis, toaletele sunt depozite pt aspirator, carpe, mopuri murdare, o mizerie și un miros de nedescris. Aparatele de fitness/cardio nu sunt igienizate niciodata!!! În acest anotimp e musai sa abordam și detaliile despre căldură; o temperatura optima pt un antrenament cardio/fitness nu exista; clienții se imbolnavesc de pneumonie și au nevoie de spitalizare.
Ați auzit de Hagi Tudose??? Căutați pe google!!!
Recomand închiderea sălii dacă nu sunt resurse materiale pt un minim confort. Rămâneți doar la plata leasing ului pt boliduri!!!!!
Dannud
Dannud6 ani în urmă
Sala este curată și mediul este îngrijit. Dispune de o varietate de aparate. Recent sala s a extins și a mai fost construit un nivel la parter pentru forța .
Codry Piersic
Codry Piersic7 ani în urmă
Loc foarte curat si o atmosfera linistita...
Geanina Apavaloaie Marcu
Geanina Apavaloaie Marcu2 ani în urmă
Daca s-ar pastra si decenta linistii si a bunului simt. Sunt cateva "fetite" care acopera zgomotul de afara :( Urat! Si modificati programul si pe site si pe pagina de fb. Am inteles ca la ora 21.00 se inchide si nu la 22 sau 23, cum specificati. In rest totul este ok, aparate multe, este curat in sala.
Live4tube
Live4tube2 ani în urmă
Pro : clienți de treabă și de toate vârstele , aparate decente spațiu destul de curat
Contra (care ma făcut să dau acest calificativ ) Patron Arogant se leagă aiurea de clienți motiv care te face sa te simti inconfortabil in prezenta lui
Emil
Emil2 ani în urmă
functioneaza cu card de intrare, are aparate multiple si recent aduse..aspectul locului este 9/10...mie personal imi place foarte mult sa vin aici si sa ma antrenez
Ciprian Ionut
Ciprian Ionut2 ani în urmă
Personal amabil, conditii foarte bune, aparate multiple pentru orice va trece prin cap si nici nu e foarte aglomerat. Revin oricand cu placere.
Locații recomandate