/Suceava/Sala de fitness

Bucovina Health Club

Strada Ștefan cel Mare 56, Complex Comercial Bucovina, etaj 4, Suceava 720049, România

Bucovina Health Club
Sala de fitness
4.7
58 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J7R4+C6 Suceava, România
+40 330 405 155
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 5–21
Marți: 5–21
Mirecuri: 5–21
Joi: 5–21
Vineri: 5–21
Sâmbătă: 8–18
Duminică: 12–17
Scrie o recenzie
Paul Hodan
Paul Hodan2 ani în urmă
Recomand cu drag. Profesionalism
Tudor Mihai
Tudor Mihai2 ani în urmă
Multe echipamente și seara e liber, personalul amical și se păstrează ordinea în sala
Sergio B
Sergio B2 ani în urmă
Probabil cel mai bun Customer service pe care l-am primit vreodată intr-o sala din România. Aparate și gantere, ambianta și muzica super ok. Prima sala unde nu pune doar hip hop din anii 90, deși asta predomina. Bonus: besides from exercising for hypertrophy, you can also pray to Saint Steven the Great while in the gym! Doamne Ajuta!
Aerul condiționat nu funcționează in Octombrie deși destul de călduț afara și in sala. Ok…e scump curentul, dar măcar deschideți ferestrele, e ca in sauna aici.
Maluk Suceava - office
Maluk Suceava - office2 ani în urmă
Au echipamente moderne,vestiarul este curat și igienizat mereu. Recomand antrenorul Ionel Slusarec . Chiar se ocupă de cei care apelează la el atât ca antrenamente fizice cât și dietă personalizată.
Mihai Găitan
Mihai Găitan2 ani în urmă
Programul spune că duminica este deschis 8-15 si din păcate nu este așa...
Victor Scrijoschi
Victor Scrijoschi2 ani în urmă
Sala arată foarte bine, doar ca este foarte cald, iar antrenorii arata o lipsa totala de interes fata de clienți, stau pe telefon. Poate mai multe spoturi pt deadlift si genuflexiuni nu ar strica.
Bianca Șerban
Bianca Șerban2 ani în urmă
Cea mai bună sală din oraș!
Dotată corespunzător cu aparate profesionale, sala îndeplinește așteptări exigente. Poți alege dintre a face forță, cardio sau aerobic. Găsești antrenori profesioniști pentru a avea ședințe private sau pentru orele de aerobic care includ: tabata, circuit, Pilates, zumba.
—La Recepție găsiți suplimente de o mare varietate și de foarte bună calitate. De la shake-uri proteice (inclusiv vegane), la batoane, vitamine, cât și suplimente lichide. etc. În curând se va deschide și un healthy bar. Voi reveni cu un update atunci.
—Biblioteca- În zona de mese, unde îți poți savura băutura, este prezentă și o bibliotecă cu cărți din toate domeniile: biologie, psihologie, sociologie, Nutriție, istorie, beletristică și religie. Cărțile se pot împrumuta! Ce este de apreciat, este faptul că în această sală pe lângă sănătatea corpului, încurajează să îți hrănești și mintea.
—Curățenia este ireproșabilă, se desfășoară pe durata întregii zile, iar după fiecare utilizare a aparatelor, acestea sunt dezinfectate. Este un spațiu luminos, ventilat și aerisit natural, perfect pentru capacitatea de care dispune.
—Tot personalul este foarte prietenos și între clienți se formează o comunitate frumoasă cu ajutorul lor. Fetele de la Recepție, foarte drăguțe și mereu cu zâmbetul pe buze, îți înfrumusețează ziua!
PS. Am pus poza dacă nu m-ați crezut.
Emil Sahleanu
Emil Sahleanu2 ani în urmă
Clubul este frecventat de oameni cu comportamente civilizate. Se poate face mișcare aici cu copilul. Personalul este amabil.
Clienții sunt de toate vârstele și unii arată grozav, alții normal, iar câțiva sunt chiar grăsuți. Deci nu mă simt stingher, sunt și alții ca mine.

Doar plusuri.
Locații recomandate