/Prahova/Sala de fitness

Prahova Plaza

Strada Constantin Dobrogeanu Gherea 11, Ploiești, România

Prahova Plaza
Sala de fitness
4.1
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2RH+H5 Ploiești, România
+40 244 526 850
hotelprahova.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Julian - Adrian
Julian - Adrian2 ani în urmă
Stilul comunist a ramas.
Nesimtitii arata o cameră, cand plătești te duc la alta.
Mocheta desfacuta, mizerie in camera, geamul nu se inchidea bine, mobila este foarte veche .
Parcarea plina de gropi si gunoaie.
Cristina Georgiana Bentel
Cristina Georgiana Bentel2 ani în urmă
Personal amabil, liniste, curatenie, mic dejun fabulos!
Danut Preda
Danut Preda2 ani în urmă
Din cauza unor "scandalagii" mâncători de "olez", nu merita mai mult de 2*.Am dat la început 5 dar îmi pare rău de locație este ok dar nu-i singura data când e plin de chinezi care de fiecare data se cred singuri și stăpâni in hotel.
Marian Mihai Vîță
Marian Mihai Vîță4 ani în urmă
Hotelul este dotat conform stelelor, camere spatioase si elegante. Exteriorul, parcarea lasă de dorit. Au doar 10 locuri, iar in jur sunt locuri de parcare cu plată, cca. 2 lei pe oră. Aparatele de taxare îți permit să plătești in intervalul orar stabilit de autorități. Nu am încercat sauna sau piscina deoarece am fost in perioada revelionului si nu aveau suficienți clienți încât să le țină functionale. Aproape de centru, sunt câteva muzee în apropiere. Hotelul ok, Ploieștiul cam mohorât, tipic orașelor din perioada comunistă...
Mihai Dogaru
Mihai Dogaru4 ani în urmă
Weekend-ul trecut am organizat un botez la acest hotel.
Am sa va impart acum pro and cons:

PRO:
- Dna Marina Trifina(manager hotel) este exact asa cum ar trebuii sa fie un manager adevarat. Daca in industria hoteliera ar exista numai persoane ca dansa, cred ca ar fi un mare plus. Nota 10 doamna ptr toata implicarea.
- sala foarte curata, frumos decorata
- la cei 33 de invitati, am avut doar 2 chelnari, dar au fost super rapizi si serviabili, deci nu a fost nevoie de mai multi.
- dupa petrecere toata bautura mi-a fost restituita integral, nu au existat probleme in acest sens
- nu a existat o ora de terminarea a programului impusa de hotel(cum am gasit in alte locatii), deci am putut tine petrecerea cat am dorit noi
- am beneficiat gratuit din partea hotelului de: camera libera, locuri de parcare, aranjament mese, ptr invitatii care au venit in plus la eveniment am avut 3 meniuri gratis.

CONS:
- nimic

P.S. Pe viitor daca o sa mai organizez evenimente, o sa revin cu mare drag la acest hotel:)
Daniela-Roxana Neagu
Daniela-Roxana Neagu5 ani în urmă
Pentru un hotel de 4 stele conditiile de cazare sunt mult sub asteptari. Mobila este foarte veche si pe cale de a se dezasambla, spatiul in care ar trebui sa fie minibar este gol, nu exista frigider in camera. Cosul de gunoi de la baie este ruginit. Acest hotel are o parte renovata si una nu. Chiar daca una din cele doua parti nu este renovata, prin faptul ca se vrea a fi un hotel de 4 stele cred ca este de bun simt sa am macar un frigider in camera. Exista multe alte nereguli in camerele din aripa veche care nu sunt mentionate in aceasta recenzie. Personalul de la receptia hotelului lasa de dorit (nu generalizez). Receptionera care ne-a intampinat in ziua cazarii a avut o atitudine si un vocabular neprofesional. In convorbirile telefonice avute in timp ce eram la receptie probabil cu unul din colegi am auzit-o spunand. "Am zis la vrajeala".
Balog Alexandru-Adrian
Balog Alexandru-Adrian5 ani în urmă
Am fost cazat la acest hotel de foarte multe ori in decursul ultimilor 15 ani. Dar acum este pentru prima dată când am fost cazat in aripa nou construita a hotelului. Am rămas placut surprins cand am intrat in camera si am vazut diferența între camerele din aripa veche și aceasta. Camerele sunt mai mari, mai moderne, mai frumoase si nu in ultimul rand mai dotate din punct de vedere tehnic. Camerele sunt dotate cu seif, minibar, fier si masa de călcat, cu fierbător apă. Ar fi foarte frumos daca s-ar păstra totul la fel de frumos si curat ca si acum, daca nu s-ar fuma in camere. Totul de nota 10. Felicitări!
Gabriela Goicea
Gabriela Goicea2 ani în urmă
Camera a fost curata.
Managementul paranoic sa nu îi furi din minibar. Te țin la recepție prizonier pana verifică camera.
Nu au respect pentru timpul oaspetelui.
Micul dejun execrabil. Dacă nu este cumpărat si scos din ambalaj, atunci este necomestibil. Si nu exagerez cu nimic.
Locații recomandate