/Prahova/Sala de fitness

Lac de Verde Golf

54 Caraiman St., Strada Caraiman 54, Breaza de Jos 105400, România

Lac de Verde Golf
Sala de fitness
3.6
143 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5MG3+3R Breaza de Jos, România
+40 754 093 291
lacdeverde.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
C. N.
C. N.2 ani în urmă
Cea mai proasta experienta din Romania. Locul arata ca dupa bombardament.. mancarea este de maxim o stea. Spre exemplu nu pot face paine prajita... tiramisu cred ca este cumparat din Lidl, camerele miros urat, jeg pe jos.... totul pare parasit. Am fost intr un team building si a trebuit sa ne "gospodarim" sa gasim prin alte parti sa mancam. O fi fost vreodata un complex ok...dar acum este execrabil. Cred ca mai degraba trebuie chemat protectia consumatorului decat de vizitat.
Cristina
Cristina2 ani în urmă
Lipsa de personal,mancarea groaznica...conditiile de cazare sunt oribile.
Curatenia lipsea total,mirosul camerelor/bailor era insuportabil,scurgerea cabinelor de dus era defecta,robinetii din mai multe camere erau stricati.
Amabilitatea si ospitalitatea personalului lasa de dorit.
Per total,o experienta neplacuta.
Nu recomand!
Adrian Gabriel Constantin
Adrian Gabriel Constantin2 ani în urmă
Restaurantul de evitat, lipsa personal, nu stiu sa serveasca (un pahar cu pepsi, prigat sau apa vin dupa o jumatate de ora in conditiile in care esti la singura masa ocupata, soliciti pahare dupa ce au adus bautura, tacamurile le aduc dupa ce servesc mancarea), au un meniu dar nu prepara nici jumatate din ce este scris in meniu. S-a intamplat sa cada curentul in timp ce pregateau masa si nu au putut onora toate felurile de mancare comandate, dar nu au venit sa informeze ca nu pot onora decat cand au servit celorlalti mancarea astfel am avut dublu timp de asteptare. Au servit mancare arsa si rece. Nu RECOMAND
Ana Maria
Ana Maria2 ani în urmă
O experiență groaznica trăită de mine și colegii mei, camere sub orice critica,pat rupt, mobilier vechi/uzat și vai de capu lui, bai fara hârtie, gel de dus, uscător de par....miros neplăcut, restaurantul, mancarea și servirea horror.
La curățenie timp de 3 zile nu a venit nimeni, a trebuit să mă rog de ei sa ne dea drumul la căldură pe timp de noapte.
Lipsiți de personal, amabilitate și de tot ce înseamnă a te simți bine și ați oferi un sejur de relaxare.
Drumul dintre cazare si restaurant nu este luminat deloc, astfel incat seara, esti nevoit sa parcurgi un drum de 10 minute prin bezna, iar in cazul in care ploua si este umed pe jos...poti aluneca foarte usor deoarece pavajul este un fel de piatra cubica alunecoasa.
Pozele care sunt pe site-ul lor, Facebook, si Booking nu corespund cu ce este in realitate. Sunt poze vechi, probabil de cand locatia arata si functiona acum ani si ani, si asa atrag si pacalesc turistii.
Andrei Florin Taranu
Andrei Florin Taranu2 ani în urmă
peisajul este frumos, domeniul mare, din nefericire servirea si serviciile lasa de dorit, curatenia lipseste cu desavarsire, la check in, am gasit in camera cosul de gunoi plin, dupa doua nopti, nu a venit nimeni sa il goleasca.
Mobilerul este vechi, se vad semnele treceri timpului.
Geamul era fixat cu un surub, nu am putut sa il deschid.
lenjeria si prosoapponosite curate, dar roase, rupte sau ponosite.
Pretul nu este fix ci dupa starea doamnei de la receptie...
Locatia are mult potential, pacat de implicarea angajatilor.
Catto Boye
Catto Boye2 ani în urmă
Pro:este un loc foarte frumos și spațios,restaurantul este frumos,camerele sunt frumoase,camera de petrecere este spațioasă și frumoasa.
Contra:piscina este stricata,trambulina este stricata si se poate cădea din ea,la câteva camere sunt niște chestii stricate,la camera cu mai multe paturi este dulapul stricat.
Am eliminat 2 stele când am văzut ce am pe mine după ce am căzut din trambulina...
Cristian Givelegian
Cristian Givelegian2 ani în urmă
O pensiune potrivită pentru mers cu familia și copiii. Domeniul pensiunii este întins pe o suprafață mare de munte cu iarbă îngrijită, pădure, lac amenajat, bănci din loc in loc. Se poate face drumeție de cca jumătate de oră de urcat până în vârf de unde ai o priveliște spectaculoasă către munți. Camerele au baie curată, paturi mari, liniște. Minusurile au fost nesemnificative ptr noi in camera 7 unde am stat (wireless-ul nu a funcționat în camera iar televizorul era cam mic ptr distanta de la care ne uitam). Servirea la restaurant a fost prompta, micul dejun decent. Raport preț - servicii corect. Vrem sa revenim in vară cu copiii.
Czr
Czr2 ani în urmă
Camere ce nu au mai fost îngrijite de ani buni. Restaurantul a fost sub orice critica: am stat 40 min să ne aducă băutură și încă 30 min pentru mâncare. Când am cerut aperol sprtiz ni s-a adus într-un pahar sonda cu un pai in el (nu gheata, nu portocala nu nimic). Carnea la garniță din meniu era efectiv kaiser afumat prăjit !!
Mic dejun mega sărăcăcios și fara prea multe opțiuni (aveau macar ochiuri și omleta).
Nu recomand nimănui să își piardă banii și timpul aici.

O nota haioasa: când am cerut bere Grolsch chelnerița a strigat la bar sa ii pregătească 4. Când tipul de la bar a întrebat ce bere e aia, chelnerița a explicat "bere din aia de se desface ca șampania" :))))
Locații recomandate