/Neamt/Sala de fitness

Pensiunea Lostrita

Buhalnita, comuna Hangu, Buhalnița 617241, România

Pensiunea Lostrita
Sala de fitness
4.3
448 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
23C9+6F Buhalnița, România
+40 736 899 637
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Andrei Cotofrea
Andrei Cotofrea2 ani în urmă
Probabil cea mai frumoasă pensiune din zonă cu o gazdă de nota 10, amabilă și primitoare. Camera curată și impecabilă cu o priveliste de vis spre lac. Mâncarea foarte gustoasa și foarte acceptabilă ca și preț. Ne vom reîntoarce și la anul.
ViorelB
ViorelB2 ani în urmă
Locatia este superba pe marginea lacului cu o vedere superba se mananca foarte bine la preturi f.bune drumul de acces de la strada principala pana la pensiune cam 200 m e praf dar cred ca nu e vina proprietarului.
Adriana Zirbo
Adriana Zirbo2 ani în urmă
Am avut parte de un sfarsit de saptamana minunat,aici am intalnit o gazdă primitoare cu mancare bio.Toate preparatele făcute de dansii.Linistea locului,lacul desprins parca din ilustrate....Recomand aceasta pensiune!!!
Iuliana Luca
Iuliana Luca2 ani în urmă
Dacă vrei să te bucuri de un peisaj mirific și de o mâncare absolut delicioasă, pensiunea Lostrița este alegerea ideală. Doamna Tania gătește dumnezeiește, iar domnul Lucian are grija să fie totul perfect pentru fiecare client in parte. Și ca să fie idilic până la capăt, in curte o să găsiți un pisoi torcăcios și iubitor, gata oricând să vă însoțească la o mică plimbare pe malul apei.
Teodora Cezara
Teodora Cezara2 ani în urmă
Pur si simplu excelent! Drumul pana la pensiune de la strada principala este o aventura pentru conducatorii adevarati, insa se merita.
Totul a fost asa cum ne-am dorit, iar mancarea excelenta.
Sigur o sa mai revenim cu drag.
Radu Costianu
Radu Costianu2 ani în urmă
Mancare excelenta, saltele tari si perne de puf moi. O priveliște pe masura (bonus - se vede Ceahlăul din cameră !) Sunt si lucruri de imbunatatit - camera in care am stat ar necesita oaresce renovari pe alocuri, dar experienta a fost foarte placuta.
Vio Istrate
Vio Istrate2 ani în urmă
Proprietatea este ,,o proprietate” (nu o locație închiriată, un punct de lucru), administrată de o familie (incluzând mai multe generații) care acolo locuiește, la 250m de zgomotul drumului drumului național, înconjurată de natură și peisaje de basm. Care mănâncă natural, mâncare gătită natural, din ingrediente cumpărate în ziua respectivă, din zonă.
Unul din proprietari își duce copilul la școală, celălalt pleacă la cumpărături. Mâncarea servită este mereu proaspătă, cum am spus și mai sus. Și ești întrebat din timp ,,cam ce ai vrea să mănânci” în cursul zilei.
Aceasta este lumea în care intri după check-in, fără a renunța sub nicio formă la confortul cotidian și facilitățile unei pensiuni mai mult decât elegante.
Am fost sunat în seara anterioară pentru ca proprietarul să se asigure că știu să ajung, apoi în ziua sosirii mi s-a trimis meniul și apoi sunat să decid ce mi-aș dori să mănânc (proaspăt și cald).
Unul din prânzuri ne-a fost servit (la cerere) pe terasa cu vedere spre lac la soare.
Restul sunt detalii...

Poate nu-ți va plăcea (mie mi-a plăcut!):
- Nu poți sosi și cere 4 ciorbe diferite și 4 feluri 2 a-la-cart, pentru că pensiunea nu are chestii înghețate, ci le gătește pe loc.
- Micul dejun se servește între orele 08-10 (conține un platou extraordinar și câte o omletă făcută la cerere, pe loc - excelente omleta Lostrița și scrobul).
- Prânzul se servește în intervalul 14-20. Dar oamenii sunt flexibili dacă la bunul lor simț răspunzi cu același bun simț: noi venind de pe drum am anunțat ora sosirii și...
- La vinul casei (alb/rose/roșu sec) n-o să primești pepsi/cola/sprite și alte chestii ,,nenaturale”. Am văzut că se poate și altfel.
Mihaela Ojog
Mihaela Ojog2 ani în urmă
Aceasta locatie iti ofera o vacanta frumoasa total . Oameni primitori , mancare excelenta , extrem de politicosi , totul foarte curat , te simti extraordinar , priveliste de vis .. totul a fost super . Ma voi reintoarce cu drag 🥰
Locații recomandate