/Mehedinti/Sala de fitness

ESX Abonamente Săli

Calea Floreasca 169X, București 014459, România

ESX Abonamente Săli
Sala de fitness
4.8
171 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F4G2+WG București, România
esx.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps ESX Abonamente Săli
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Maria Nita
Maria Nita1 an în urmă
Abonamentele celor de la Esx sunt foarte utile , eu am resusit sa intru aproape la orice sala de fitness din orasele in care am fost , astfel iesind mult mai profitabil , decat daca as plati intrarea de fiecare data . Consider ca este profitabil sa faci un abonament in loc de 7 ❤ iar persoanele de contact au dat dovada de profesionalism
Nicoleta Rotarescu
Nicoleta Rotarescu1 an în urmă
In sfarsit cineva s-a gandit si la aceasta varianta de a avea acces la mai multe sali! Mi se pare geniala ideea, iar echipa Esx este minunata, se poate colabora usor si eficient cu ea! Sunteti foarte tari, m-am bucurat sa vad ca ma pot bucura in fiecare zi de experiente noi, in diverse sali!
Alex
Alex2 ani în urmă
Tocmai mi-au luat din cont banii pentru un abonament - desi nu le mai foloseam aplicatia de peste doua luni si nu aveam setate plagtile recurente. Evident ca nu exista un numar de telefon pentru suport si nici nu exista un departament real care sa rezolve problemele de orice fel are userilor. Nu imi dau seama de unde pana unde au avut baietii astia tupeul mizerabil de a-mi extrage bani din cont fara aprobarea mea. De evitat, sunt doar niste melteni. Pe care acum probabil va trebui sa-i dau in judecata.
Nicoleta Iliescu
Nicoleta Iliescu2 ani în urmă
Dacă până acum eram nehotărâtă în ceea ce privește alegerea unei singure săli la care să îmi fac un abonament, de când cu ESX s-a schimbat situația. Mă pot bucura de accesul la o mulțime de săli din orașul meu sau/și din țară, doar cu un singur abonament. Nu e genial? Recomand cu mare drag! 👏🏻
Andrada Maria
Andrada Maria2 ani în urmă
Abonamentele celor de la ESX sunt foarte faine și utile. Cel mai bun lucru este ca îți achiziționezi un singur abonament și ai acces la atâtea Sali .Scurtești și bani și timp, faci un singur abonament in loc de mai multe.
Ce mi se mai parte foarte fain este ca , dacă pleci intr un alt oras , cu siguranța vei găsi o sala la care sa te poți duce cu acest abonament!
Alexandra Popa
Alexandra Popa2 ani în urmă
Mereu mi-a plăcut ideea de a putea face un singur abonament la mai multe activități ,iar aceasta companie oferă acest .Dacă nu ești un fan a sălii de fitness ,poți opta pentru alte numeroase activități.
Un alt lucru important pentru care eu am ales ESX ar fi faptul ca au peste 300 de săl
Sunt super mulțumită 🥰
Cel mai bun beneficiu pentru persoanele cărora le place sportul
Bogdan Zamfir
Bogdan Zamfir2 ani în urmă
Daca li se atrage atentia asupra unor lucruri si nu pot sa dea un raspuns clar ti se da block! Se lauda cu cea mai mare retea de sali sportive dar nu detin niciuna! Sunt doar niste intermediari care vand abonamente. Daca ti se intampla ceva intr-un din salile din retea ei nu raspund. Nu recomand!
Renata Maria
Renata Maria2 ani în urmă
Tocmai ce am descoperit abonamentele celor de la ESX și mi se pare super tare și foarte util ca pot merge la mai multe săli din orașul meu sau din tara în cazul în care sunt într-o vacanță cu același abonament, iar acum nu mai am nici o scuza sa nu fac mișcare. Colaborarea cu ei este de nota 10!!!👍🤗
Locații recomandate