/Ilfov/Sala de fitness

Militari Wellness

Str. Rezervelor 72, Roșu 077042, România

Militari Wellness
Sala de fitness
4.1
68 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CXRP+WP Roșu, România
+40 770 683 688
militariwellness.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–23
Marți: 7–23
Mirecuri: 7–23
Joi: 7–23
Vineri: 7–23
Sâmbătă: 8–23
Duminică: 8–21
Scrie o recenzie
Roxana Mircioaga
Roxana Mircioaga2 ani în urmă
Un loc minunat unde te poți relaxa! Din punctul meu de vedere, merită 5 stele!
Mihai Constantin
Mihai Constantin4 ani în urmă
Sunt abonat de 3 ani piscina si conditiile de curatenie sau degradat constant. O armata de ingrijitoare nu curata decat geamurile la piscina copiilor. In jurul bazinului jeg si băltoace de apă. De luna asta nu se mai dau prosoape la abonament dar se si scumpeste abonamentul la 230 lei. Apa calda la dusurile piscinei nu mai curge de 2 luni. In 3 ani a ajuns o mizerie de piscina ca sa nu mai zic de zgomotul motoarelor de aerare de deasupra piscinei si dulapurile rupte de la barbați.
Irina Mihailescu
Irina Mihailescu4 ani în urmă
+Plusuri: 3 piscine cu apa calda, salina, pare curata; jacuzzi si saune ok; masaj profesionist si nu f scump; smoothie-uri bune.
-Minusuri: la 50 lei/intrare ofera doar prosop, nu si papuci si halat, ca la toate spa-urile decente. Nu e ok ca raport calitate-pret: macar papucii ar trebui inclusi, intr-o varianta oricat de ieftina a lor, pt ca daca nu-ti aduci papuci de acasa si mergi descult, risti sa-ti spargi capul pe gresia cam alunecoasa.
-Parcare gasesti daca ai noroc, zona e aglomerata, de evitat orele 8-10 si 17-20.
-Daca vii cu copilul la cursuri de inot, nu te lasa inauntru la piscina nici macar cu botosi, ci te uiti de dupa un geam de unde nu se vede cam nimic, fiind multi stalpi. Ar trebui sa lase parintii inauntru sa vada evolutia copilului, mai ales ca sunt locuri si sus, la balcon, deci nu ar ocupa oricum toate scaunele pt clientii piscinei.
-Personalul receptiilor ar putea fi mai entuziast la intampinarea clientilor, macar sa zica ele primele Buna ziua, nu clientul... Si un zambet ar ajuta.
-Nu toate vestiarele functioneaza la apropierea bratarii de acces.
Akihiro Tobusane
Akihiro Tobusane4 ani în urmă
La piscina pardoseala este inadecvata, foarte alunecoasa. Intre piscine sunt balti de apa. Toaletele si vestiarele nu au 3 usi pana la intrare, te vad si care stau afara la fumat. Prost amenajat cu aer de lux.
Lucian Bagia
Lucian Bagia6 ani în urmă
Raport calitate-preț foarte bun.
200 lei lunar piscina + jacuzzi + două saune, intrări nelimitate, în orice interval orar sau
250 lei lunar piscina+jacuzzi + două saune + sală fitness
Mihaela Chirea
Mihaela Chirea7 ani în urmă
Foarte multumita de Wellness. Un complex facut ca in strainatate, la receptia din fata personalul este profesionist oferind sprijin sau solutie la orice problema. Parcare ok vis a vis, doar la trainerii angajati as lucra putin, nu la toti insa. Per global, 4stars din partea mea.
Daniel Pruna
Daniel Pruna2 ani în urmă
Ati scumpit abonamentul si nici macar vestiarele la barbati nu ati putut sa le reparati plus ca tipa de la receptie cand i am atras atentia mi s a raspuns ,, ce imi spune ti mie " cu asta am spus totul
Marco Zambelli
Marco Zambelli2 ani în urmă
Prea multă dezorganizare și incapacitate de a lucra din partea recepției. Șeful recepției este o fată brunetă foarte nepoliticoasă și arogantă. Barmana blonda nu știe nici să facă cocktailuri, deoarece noaptea lucrează într-un salon de masaj erotic si in timpul ziilei e mereu obosita.
Locații recomandate