/Ilfov/Sala de fitness

World Class București Pipera Plaza

Șoseaua București Nord 14, Voluntari 077190, România

World Class București Pipera Plaza
Sala de fitness
4.4
188 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F4QG+XM Voluntari, România
+40 31 101 9030
worldclass.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–22
Marți: 6–22
Mirecuri: 6–22
Joi: 6–22
Vineri: 6–22
Sâmbătă: 8–16
Duminică: 8–16
Scrie o recenzie
CeChiper
CeChiper2 ani în urmă
Chiar daca AC-ul din sala de biciclete nu funcționează si e o cardula infernala in timpul antrenamentelor profesionalismul si empatia lui Luca managerul locatie, ma obliga sa dau 5 stele, in caz contrar nu cred ca ar merita atat fiind putin mai slaba decat alte WorldClass Bronze.
Paul Bucatariu
Paul Bucatariu4 ani în urmă
Deși e la nivelul Bronz, arată mai bine ca multe locații de nivel Silver. Aparatele noi, îngrijite, curățeni, igiena, angajații amabili sunt cateva lucruri care fac diferenta.
Felicitări si țineți-o tot asa!
Georgiana Lupu
Georgiana Lupu4 ani în urmă
Ai loc de parcare mereu, Aparatele sunt suficiente. Se aglomereaza spre seara foarte tare. 3 stele pentru lipsa curateniei de la dusuri...
Ovidiu Cosma
Ovidiu Cosma4 ani în urmă
Pot sa inteleg ca prosopul e pe bani, dar fiind prima data acolo sa nu-ti dea prosop cand iesi de la cycling chiar daca spui ca achiti la iesire. Noroc ca sunt multe sali si ai de unde sa alegi.
Nicu avram
Nicu avram5 ani în urmă
Sala se afla in stare de degradare. Mai ales la vestiare, miros închis. Si ce e si mai rau. Sunt zile in care nu au apa caldă. Dupa un antrenament intebs te pregătești sa mergi la serviciu, speri sa faci un dus, si ai doar apa rece.
Iar sala nu se deschide mereu la 6, uneori mai stai pe hol cate jumate de ora si aștepți persinalul care doarme liniștit.
Dezamăgitor, in comparatie cu celelalte salii de nivel bronze.
Adrianantonescu0
Adrianantonescu02 ani în urmă
Condițiile, atmosfera și organizatorii sunt factorii care reușesc ca in acest complex lucrurile sa meargă într-o direcție bună și atrăgătoare.

NOTĂ

Un singur lucru pe care as dori ca organizatorii sa il facă: de a monta dușuri care să te facă să simți plăcerea de a merge la duș. Așa cum am văzut și în celelalte locații.
În rest veniti sa faceti SPORT 🤗
Adrian Antonescu
Florin Constantin
Florin Constantin2 ani în urmă
Aproape de faliment probabil,sunt membru de 1 an si 3 luni,se fura de la vestiare la Pipera Plaza si Caro,am facut reclamatie si vezi doamne s-a prins faptasul Sa ma duc la politie,cu ce sa probez,dar coincidenta fratilor acest “taliban”a lucrat la worldclass upgrand(la mentenanta) deci omul stia cum se deschid usile vestiarelor,am fost la o sala de cartier cu ceva ani inainte mai exact timp de 1an si 6 luni si nu a disparut nimic,deci in concluzie astept sa termin abonamentul si le spun la revedere
Halyn1986
Halyn19862 ani în urmă
Cea mai urâtă sală din lanțul World Class din România. Extrem de mică, întunecată, prost echipată.
Locații recomandate