/Ilfov/Sala de fitness

World Class București Planet

Strada Emil Racoviță 1, Voluntari 077190, România

World Class București Planet
Sala de fitness
4.4
383 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F4RH+WG Voluntari, România
+40 21 350 0114
worldclass.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–23
Marți: 6–23
Mirecuri: 6–23
Joi: 6–23
Vineri: 6–23
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Irina Mic
Irina Mic2 ani în urmă
Customer Service inexistent la Receptie!
Atitudine, Comunicare = Dezastru!
In nici un alt club n-am avut parte de un limbaj " ca la piata " cum am avut neplacuta experienta din acest club.
Ma duc acolo strict dupa antrenori, care doar ei sunt profesionisti!!!
Hair Obsession
Hair Obsession2 ani în urmă
La cateva zile de la semnarea contractului, ne este interzis accesul in sala fara dovada vaccinarii, dovada ca am trecut prin boala sau test covid. Am citit de doua ori contractul si nu se face referire la asa ceva.
Ca solutie ar fi inghetarea abonamentului ( asta daca va raspunde cineva la telefon sau la mailuri ) ca noi am mai trecut print-o situatie similara acum cateva luni cu aceasi sala si a fost imposibila comunicarea cu ei.

Contracte, noi am mai semnat si daca serviciile pe care le platim, nu ne pot fi puse la dispozitie, chiar si din cauza legii, contractul se anuleaza si se returneaza suma.

V-ati gandit sa puneti teste rapide la intrare si sa suportati voi costurile pentru ca nu vreti sa anulati un contract pe care voi, din cauza noilor reglementari, nu puteti sa il onorati?
Andrei Rosu
Andrei Rosu2 ani în urmă
Dupa ce am semnat un contract pe un an si doua luni, platit integral la semnarea contractului, contract care oferea o luna gratuita si unui invitat din partea mea, azi mergem la sala sa aflam ca se poate intra doar daca esti vaccinat sau iti faci un test la fiecare acces in sala.

Nu am niciunde in contract asa ceva, nu am fost informat de asa ceva si nici nu accepta anularea contractului si restituirea sumei de bani. Deci pierderea s-a solutionat din partea lor cu un “ne pare rau” spus la receptie

Am tot sfatuit sa nu merg la WorldClass. Asa e cand nu-i asculti pe cei pățiți.

P.s. Au degeaba aplicatie. Am batut jumatate de Bucuresti prin trafic intr-o pauza de la munca sa aflu asta. Era greu sa trimita un mail sau o notificare pe aplicatie. Cu toate ofertele te hartuiesc zilnic dar cu informatii utile nu
Lu M
Lu M4 ani în urmă
Eu merg la aceasta piscina de 2 ani si lucrurile stateau diferit inainte, cel putin in ceea ce priveste curatenia.
Mai jos am atasat poze din cabina de dus cu usile cu mucegai, lipsa gel de dus(inainte era), suportul murdar, suportul in care sa pui capatul de dus nu mai este bun si stai cu dusul in mana, capatul de dus este plin de piatra si nu mai curge cum ar trebui.
Chiar imi place foarte mult locatia asta dar ce am vazut azi nu mi-a placut.
Intr-adevar au modernizat sala de fitness, au aparate noi si multe. Sala este foarte bine organizata. Piscina interioara, de asemenea este mare si si curata.

Daca mergi la piscina exterioara poti comanda doar bautura, nu si mancare. La inceput de sezon aveau cele mai accesibile preturi pentru bautura, cum au vazut ca le creste traficul, au crescut preturile.
Radu Balaban
Radu Balaban4 ani în urmă
Sediul a fost refacut, este mai bine structurat, langa piscina se afla acum si sauna, per total un mare plus
Adrianantonescu0
Adrianantonescu02 ani în urmă
Pentru prima zi a fost ok. Curat , totul la punct . A fost o experiență plăcută iar operatorii Dvs Cu zâmbetul pe buze
Florina ciontea
Florina ciontea2 ani în urmă
Totul la superlativ -locația perfecta, staff no 1!
Și cum sa petreci azi decât... work your body!!!
Filipenco Andrei
Filipenco Andrei2 ani în urmă
Hi, astăzi după o lungă perioadă în care n-am fost la sala din cauza pandemiei in sfarsit am ajuns la sala. Acum doresc sa va împărtășesc ce masuri de siguranta s-au luat împotriva îmbolnăvirii: 1. O doamnă sanitariza si curata tot timpul prin rotație echipamentele la care se lucra 2. Botosi la intrare in sala 3. Dezinfectant pentru mâini la intrare si obligatoriu de folosit 4. Suntem informati ca masca este obligatorie in vestiare si receptie 5. În timpul antrenamentului prosop obligatoriu 6. Un reprezentant W.Class se asigura ca nu se lucreaza in grup la un singur aparat si se foloseste prosopul. Si tot asa, Bravo W.Class asa da!!! P.S. as aloca 1000 de stele dar nu pot 😊🤙spor
Locații recomandate