/Iasi/Sala de fitness

Oxygen Sports & SPA

Strada Pantelimon Halipa 10, Iași 700614, România

Oxygen Sports & SPA
Sala de fitness
4.6
523 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H2C+GW Iași, România
+40 747 101 177
oxygensport.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–22
Marți: 6–22
Mirecuri: 6–22
Joi: 6–22
Vineri: 6–22
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Constantin Paraschiv
Constantin Paraschiv2 ani în urmă
Profund dezamăgit de așa-zisa sauna. Păcat de atâta investiție.As fi preferat o sauna uscata, simpla, cu o temperatura ridicata. În sauna uscata era o temperatura ambientala, iar cea uscata cu sare, supraaglomerata, ambele minuscule, persoanele fiind aproape lipite unele de celelalte.Probabil sunt persoane care apreciază mai degrabă luxul decât calitatea serviciilor. O semi pescina ce nu reflecta deloc grandoarea complexului.Si nu în ultimul rand un preț piperat pe care l-am revendicat de la personalul, amabil de altfel.In opinia mea nerecomandabil amatorilor de sauna...
Madalin Florea
Madalin Florea2 ani în urmă
O locatie extrem de dotata din Iasi, cu facilitati pentru orice iti doresti in materie de sport. La sala ai antrenor disponibil mereu.
Rugina Ioana
Rugina Ioana2 ani în urmă
Recomand ședințele de yumeiko cu Oana. O experiență extraordinară, sunt mult mai relaxată și cu un nivel de energie crescut ❤️
Ionut TARA-LUNGA
Ionut TARA-LUNGA2 ani în urmă
Locația și dotările nota 10. Prețurile cam mari și condițiile la abonament sunt foarte drastice. Nu e un abonament liber. Vrei nu poți trebuie să vii ca să nu fi dat banii degeaba, iar dacă vrei suspendare trebuie sa dovedești.
Viorel Postolache
Viorel Postolache2 ani în urmă
Nu are sala de squash.....mare păcat....când aveau locația din Vasile Lupu,sala era permanent ocupata!!
Ady Achim
Ady Achim2 ani în urmă
Am fost la oxygen cu acces la spa.
Ca avantaje:
- curatenie exemplara
-se vede ca s-au investit multi bani
- conditii de relaxare bune , spa-ul este format din
2 saune uscate, o sauna cu pereti de sare, o sauna umeda, dus scotian, dus cu muzica, bazin cu apa rece , sezlonguri de piatra incalzite, o fâșie cu pietricele ca să mergi in picioarele goale, un bazin cu apa foarte rece (ptr cei care doresc da intre dupa ce au iesit de la sauna), fulgi de gheata, un bazin cu apa calda unde este hidromasaj si un bazin de innot cu apa calda cu dimensiuni decente ( sper ca nu am omis ceva ).

Ca dezavantaje:
- un pret cam mare ptr o singura intrare (70 Ron cu acces de la 6:30- 16:30)
- cand am fost eu (23.02.2022) nu functiona sauna umeda.
-nu poti aduce bauturi sau mancare din exterior, dar nici nu ti se ofera posibilitatea de a cumpara mare lucru de la ei. Sa zicem ca la capitolul băuturi ai avea ce consuma, dar la mancare in afara de niste chipsuri si niste alune sau chipsuri din orez nu prea ai altceva ce sa cumperi.
- am ajuns la ei la ora 9:45, iar la ora 14:00 am parasit complexul ptr ca efectiv nu mai puteam de foame.

Ce sa zic, raportat la faptul ca in zona nu prea ai multe alternative ( si sunt sigur ca ei mizeaza pe asta) este oarecum okay.
Maria-Larisa Hohan
Maria-Larisa Hohan2 ani în urmă
Totul este ok. Dar saunele sunt prea puține indiferent de câți oameni se aduna, și nu mai deschid altele chiar dacă ii rogi. În rest ft fain, recomandam.
Gherman Vasile
Gherman Vasile2 ani în urmă
Foarte scump!am avut reducere o luna a doua luna sa si scumpit !acum e 390 pe luna !trebuie patronul sa re mai gandeasca putin la preturi ca nu toti suntem bogati!
Locații recomandate