/Iasi/Sala de fitness

Body Line Gym - Alexandru

Șoseaua Națională nr 5, Iași 700259, România

Body Line Gym - Alexandru
Sala de fitness
4.7
271 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H6C+CM Iași, România
+40 743 211 171
bodylinegym.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–23
Marți: 7–23
Mirecuri: 7–23
Joi: 7–23
Vineri: 7–23
Sâmbătă: 9–18
Duminică: 9–16
Scrie o recenzie
Cornel N
Cornel N2 ani în urmă
Foarte bună sala. Curățenie, aparate performante, personal foarte ok.
Marin Cosma
Marin Cosma2 ani în urmă
Nu este săpun,banalul SĂPUN lipsește aproape întotdeauna și atunci când se ÎNTĂMPLĂ să existe săpun,acel dispenser este stricat.
Suntem mari șmecheri europeni,avem muschi,facem mușchi,cu spălatul pe mâini e mai greu,în rest totul “bine”.
Constantin Vatamanu
Constantin Vatamanu2 ani în urmă
O sală dotată ce îndeplinește cerințele oamenilor simpli ce vor să faca miscare dar si a celor care vor sa treaca la urmatorul nivel. Aerisită si cu spații generoase incat sa nu respirați același aer cu cei din jur. Etaje separate pentru cardio si pentru fitness.
Claudiu Alex
Claudiu Alex2 ani în urmă
Muzica e muuuuult prea tare, macar de ar fi fost niste genuri muzicale ok, dar ma simt de parca as fi la untold iti piere tot cheful sa mai faci ceva.
Pe langa asta, cand intri in vestiar la baieti te izbeste un miros intepator din dusuri de iti vine sa pleci acasa.

Nu scriu lucrurile astea cu rautate, dar vreau sa vad o schimbare.
Mihai Ursache
Mihai Ursache2 ani în urmă
O sala de recomandat din suflet tuturor celor care iubesc sportul.Nu pot să nu menționez un staff cu adevărat de top top, si in mod special un antrenor deosebit...
George Hurdubai
George Hurdubai2 ani în urmă
E un pic aglomerat si apar timpi de asteptare, dar in rest e ok. Acum au niste aparate noi, spatiul e acelasi.
Ștefan
Ștefan2 ani în urmă
Pro: Aparate noi cu biomecanică bună, ideea de a insera sala de crossfit e genială, cu greutăți cauciucate perfecte pentru antrenamente specifice(snatch, DL, C&J, ca recomandare: ați putea aduce de sus câteva discuri de 20kg și bara hexagonală ar fi genială jos) , greutăți și disc-uri noi cu prindere ușoară, multe discuri (am fost la săli în care erau 30 discuri de toate), așezarea aparatelor în sală e foarte bună și inteligentă, prezența aparatelor UV este de apreciat. Toate greutățile și aparatele sunt descărcate după utilizare, toată lumea își duce greutățile la loc. Cea mai bună sală din Iași!

Contra: Muzica prea tare și nespecifică unei săli de fitness (muzica de club nu prea e potrivită, ar fi de preferat ceva mai specific și la nivelul unei săli de fitness atât de faină), uneori nici nu te poți auzi cu cel de lângă tine în sală pentru că volumul e efectiv la maxim, sau o auzi chiar prin căști. Ideea de a veni cu lacătul propriu, și faptul că uneori pe aparate este praf.

Per total: recomand sala cu toată inima! Dacă se vor rezolva problemele legate de muzică ofer cu toată inima toate cele 5 stele!
Adrian Bilașevschi
Adrian Bilașevschi2 ani în urmă
Timpul să las un review după 3 luni de vizitat sala aproape zilnic. (Dimineața, ora 7:30 și Sâmbăta la 9:00)
Așadar:
Pro:
- oamenii (clienții) care au format o atmosferă plăcută și chiar te ajutau la nevoie.
- aparatură decentă, frumoasă. Unele chiar rare la apariție. Foarte mulțumit mai ales de aparatul pentru hiperextensii lombari din paralel.
- spațierea și aranjarea aparatelor este gândită bine. Nimic de comentat aici.
- ganterele sunt foarte faine. Prindere groasă, foarte comodă în palmă.
Contra. Acu e acu:
- Problema cea mai mare. Muzica. Măi oameni buni. Ce e cu sunetul ăsta? M-am săturat să dau mai încet bass-ul de la mixer sau chiar volumul. Am întrebat și unul din antrenori: " Te înțelegi cu clientul când îi explici?", Citez:"Nu prea!". Păi și atunci?
Cică să dea fata de la recepție mai încet.
- praful. Atât pe aparate (zona interioară, aparatele ce au plăci de greutate, scripeți, etc) cât și sub aparate. Plus doamna de serviciu. O scumpă, nu am ce să zic. Dar programul dumneaei este prea tâmpit făcut. Nimănui nu-i convine să facă sport cu aspiratorul între picioare( sau la cap). Alt interval de curățenie nu se putea găsi?
- personalul. Nu vă știu clauzele din contract cu angajații sălii. Dar în momentul în care voi permiteți clienților să se rănească, e bătaie de joc. 1/3 din dăți am văzut asta. Plus că nu intervin când vad copii în sală... își rup ăia gâtul...nimic. Reiau. Nu știu ce e în contract și nu-mi pasă. Dar dacă îți convine să stai pe telefon în loc să ajuți un potențial client din a-și rupe spatele... în fine.
- sunt unii care mai vin fără prosop sau cu încălțăminte de exterior. Da, ați anunțat asta și vă felicit. Dar cum facem să prevenim constant. Cineva care să vadă și să avertizeze eventual trimită acasă acel client pentru nerespectarea regulilor de igienă?
- sala este puțin înclinată în anumite zone la etaj.(se observă când lași o halteră încărcată pentru DL sau alte cele). Nu aveți ce să faceți aici și vă cred. Dar ar fi mai ok să faceți la subsol unde este Cross, o zonă de power. Special pentru cei ce sunt pasionați de asta. (Rack-ul de genoflexiuni de la etaj e 50-50, dacă nu te încadrezi perfect la nivelurile prestabilite...ai șanse să te rănești. Eu fac genoflexiuni doar la subsol)
Cam atât!
Poate a sunat cam dur dar mi-a plăcut sala și chiar îmi doresc niște îmbunătățiri majore.
Sănătate!
Locații recomandate