/Iasi/Sala de fitness

World Class Iași

Strada Anastasie Panu 31, Iași 700020, România

World Class Iași
Sala de fitness
4.3
254 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H5Q+P5 Iași, România
+40 232 210 765
worldclass.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–22
Marți: 6–22
Mirecuri: 6–22
Joi: 6–22
Vineri: 6–22
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 8–21
Scrie o recenzie
Corneliu Ghenea
Corneliu Ghenea2 ani în urmă
E așa cum trebuie: curat, ingrijit, personal amabil si prietenos. Din păcate nu mergea -momentan - hamamul, dar "și mai" din păcate clienții sunt tot mai dificili: o neglijență dusă până la răutate față de facilitățile de acolo, vestiare lăcătuite in care zac cu zilele încălțări si șosete transpirate, dușuri lăsate sa curgă degeaba, lipsă de minimă educație incepand de la lipsa unui banal "Bună ziua"!
Liviu O
Liviu O4 ani în urmă
Cele mai multe dintre stele le-am acordat pt partea de piscina si SPA in general. Partea de cycling e cam mica la fel ca si partea cu sala unde se fac antrenamentele tip program, cu antrenor. Si partea clasica cu aparate e putin inghesuita dar este o sala buna per total, cu personal profesionist. Vestiarul merita ceva investitii sa nu mai fie cu lacate etc. Aici este usor de schimbat si atunci aceasta recomandare este degeaba.
Iulia Postovanu
Iulia Postovanu4 ani în urmă
După nume și imagine, m-am așteptat la ceva mai bun, știind că World Class-ul din alte orașe este foarte ok. În Iași cam ce face este locația centrală și piscina mare. În rest, spațiul nu pare potrivit pentru o sala Fitness, și anume spatiile de la subsol.
Toate cat de cat ok, dar corespunzător prețurilor, ar putea fi îmbunătățită.
*** Apa calda de la duș - după atâtea recenzii cu menționarea lucrului ăsta, tot nu este rezolvată.

(Nu știu cât de valabile sunt unele recenzii cu 5 stele și descrierea utilităților de super marketing)
Stefan Bunduc
Stefan Bunduc4 ani în urmă
⭐⭐⭐⭐⭐
✔️World Class este o sală curata și igienica. (Ți se oferă mereu papuci igienici albaștri la intrare cât și prosoape bine spălate de fiecare dată).
✔️Mi-a plăcut turul de prezentare și modul plăcut și pe înțelesul meu a informațiilor privind tipurile de abonamente.
✔️Sunt dusuri (echipate cu sapun lichid și suport pentru lucrurile personale) cu apă caldă.
✔️Sunt vestiare suficiente iar la ieșirea din acestea, pe hol, sunt canapele unde poți aștepta partenerul de sală (a.k.a. gym buddy).
✔️Întregul personal este: amabil, drăguț și zâmbitor.
✔️Antrenorii oferă informații utile privind buna folosire a echipamentelor de antrenament, dacă ești începător.
✔️Ceilalți clienți care vin la cursuri sunt respectuoși și politicoși.
🔝World Class este comunitatea ideală orientată către un stil de viață sănătos și bun.🥇
Alexandru Costan
Alexandru Costan4 ani în urmă
Singurul avantaj al acestei săli este locația centrală. Faptul ca este club Silver e datorat doar faptului ca are piscină. În rest echipamente vechi și uzate. Bicicletele de cycling mai au oleacă și se dezintegrează complet. Vestiarele degeaba le pui lacăt ca nu ajuta cu nimica la securizarea lor. Apa calda e ca vremea. Ba vine prea rece ba te opărește. Iar în rest e cam la temperatura corpului. Sala pentru orele de grup e mica cu ventilație practic inexistenta. Când e plina sala nu face fata acel aer condiționat solitar. Și nici nu ajuta ca ei investesc în mai toate cluburile înafara de acest club.
Daniel-Ilie SOVAN
Daniel-Ilie SOVAN5 ani în urmă
Un spațiu prietenos, modernizat și amenajat cu echipamente cardio și de forță de ultimă generație, o piscină cu 5 culoare de înot, o zonă de saune și masaj pentru momentele tale de relaxare, precum și cei mai buni instructori și antrenori personali fac din World Class Iași locul ideal pentru a începe să trăiești sănătos.
Aflat în centrul municipiului, acest club de fitness din Iași te așteaptă cu un spațiu larg de antrenament, dotat cu aparate moderne. Doritorii se pot antrena pe cont propriu, cu ajutorul unui antrenor personal sau la clasele de group fitness, care sunt și unul dintre cele mai îndrăgite servicii World Class Iași. Astfel, poți participa la clase de C-Core, BodyPump, Cycling, Pilates sau Aqua Gym.

Tot la World Class Iași te poți menține în formă la piscină sau te poți relaxa la saună și masaj.
Adina Munteanu
Adina Munteanu5 ani în urmă
Avand in vedere pretul, ma asteptam la cu totul altceva.La Iasi cu siguranta nivelul salii nu este de "Silver". Aparatele sunt vechi, uzate, pline de praf- curatenia de multe ori lasa de dorit, aerul este mereu imbacsit in zona cardio, iar in vestiarul fetelor de mutle ori aerul e irespirabil. Nu putem controla temperatura- acele aparate de aer conditionat sunt inchise 90 % din timp atat in sala cat si in vestiar. Prosoapele au intr-adevar un grad destul de mare de uzura, iar faptul ca trebuie sa iti aduci lacat de acasa pentru vestiar mi se pare ridicol. Comparand sala WordClass cu altele din Iasi (excluzand piscina pe care personal nu o folosesc momentan) nivelul este net inferior. Singurul motiv pentru care eu personal continui sa merg in ciuda conditiilor neplacute este distanta mica pana la birou. Pacat ca nu se fac investitii reale si nu se profita de potentialul locatiei.
Anca Ciobanu
Anca Ciobanu2 ani în urmă
Sunt multumita de ceea ce fac, desi mai am multe de parcurs,cu putina ambitie sper sa reusesc!🙏
Locații recomandate