/Iasi/Sala de fitness

Vivertine | Sală Fitness, Spa, Piscină

Strada Anastasie Panu 26, Iași 700025, România

Vivertine | Sală Fitness, Spa, Piscină
Sala de fitness
4.5
512 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H6V+VP Iași, România
+40 799 505 136
vivertine.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–23
Marți: 6–23
Mirecuri: 6–23
Joi: 6–23
Vineri: 6–23
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Nicu Stoleriu
Nicu Stoleriu2 ani în urmă
Îți faci abonament, mai aduci 2 prieteni plus o ruda apropiată și constați ca atitudinea este total anapoda fata de cum te-ai fi așteptat.

Prefer sa pierd 700 lei (practic atât m-a costat o luna) și sa nu mai plătesc diferența pana la 1600 lei pe întregul an decât sa mai vin acolo.
Natty Morogai
Natty Morogai2 ani în urmă
Sala sa cam învechit și e fără mentenanță de calitate, înțeleg ca e pandemie, dar se vine la sală in număr decent, dușurile sunt distruse mai mult de jumătate, piscină e foarte murdară duminică, nici înainte de pandemie unde era flux imens de oameni nu era in așa hal, clienții fideli și vechi cred ca mai rămân maxim un an dacă lucrurile nu se schimbă spre bine, devine cocioaba, îmi pare rău, dar cred ca renunț la această sală când termin abonamentul pentru un an dacă nu se mai îmbunătățesc lucrurile.
Alexandra Nica
Alexandra Nica2 ani în urmă
Orientarea către client lipsește, păcat de locație, ar fi avut potențial mai mare.
Costel rotarescu
Costel rotarescu2 ani în urmă
Cea mai tare sala de sport din Iași
Recomand
Natura One
Natura One2 ani în urmă
Am avut curs de inot cu antrenor personal cu Cristina Cernat (100 ron/sed.) care trebuia sa inceapa la 15.00. Am intrat in sala la 15.01 si Cristina (sefa!!) nu era in sala, desi programarea fusese facuta chiar de dansa. Sun - imi zice ca ajunge in 5 minute! ajunge, de fapt, in sala la 15.20! La 16.00, ca un arc a iesit din piscina, si-a verificat telefonul, a dus copilul la un dus scurt (10 sec.), apoi ne-a intors spatele si s-a dus din nou la telefon... fara "la revedere", fara nimic.... asadar: calitate slaba, neprofesionalism, comunicare proasta (ineficienta e putin spus...) lipsa de respect... pacat de locatie... personalul ... vraiste!
Mihai Ursan
Mihai Ursan2 ani în urmă
E una din cele mai OK sali de fitness din Iasi. Merg acolo in special pentru bazinele de inot si antrenamentele de grup, dar si restul activitatilor (fitness, cardio) se pot face cu o mare varietate de aparate.
Catalin Crauciuc
Catalin Crauciuc2 ani în urmă
Tin sa mentionez ca nu sunt un profesionist ci doar o persoana care a incercat sa faca miscare intr-un mediu adecvat, de asta nu pot judeca echipamentele, ele mi-au satisfacut nevoile.
Problema mare e partea de comunicare, de genul daca "se vad cu sacii in caruta" nu te mai baga in seama. Spun asta datorita experientei mele si anume: am achizitionat un abonament pe 3 luni de zile + 3 pachete Personal Trainer pe care planuiam sa le impart cate unul pe luna. Am apelat la un PT care avea ca si specializare de Fiziokinetoterapeut deoarece am ceva probleme cu spatele si cu un genunchi. Am mentionat lucrurile astea de la bun inceput si mi-am motivat si alegerea PT-ului folosind motivele de mai sus. Din aceste 3 luni am folosit mai putin de jumatate din ce am platit (ca si perioada de timp si ca si nr de sedinte cu PT). Motivele: PT-ul a avut COVID, am preferat sa stau deoparte si eu cele 2 saptamani fiindca asa cred ca e de bun simt, apoi la ultima sedinta cu PT m-am accidentat la genunchiul cu problema urmand un exercitiu recomandat de PT, ca a fost vina lui, ca nu a fost, e altceva, ideea e ca abia mergeam. Am facut o pauza de 1 saptamana crezand ca ma voi reface dar nu a fost asa. Dupa aceasta saptamana am sunat la Vivertine si le-am povestit mai in detaliu situatia mea si am cerut un refound pt perioada ramasa fiindca nu voiam sa mai continui datorita accidentarii, domnisoara cu care am vorbit mi-a zis ca va trimite situatia mea mai sus si voi fi contactat de cineva de la nu stiu ce departament. Asta se intampla cam la o luna jumatate, spre finalul celei de a doua luna. Pana la finalul abonamentului (dupa cele 3 luni) nu m-a contactat nimeni. Dupa ce mi-a expirat abonamentul, la 2-3 zile ma suna un domn de la ei si ma intreaba "de ce nu mai veniti la miscare?", vazand probabil in sistem ca nu am mai intrat in sala de ceva timp, reiau povestea, ii explic situatia, raspunsul "va promit ca va voi contacta in cel mai scurt timp cu o solutie". Acum a trecut mai mult de o luna de la acel apel si nu m-a contactat nimeni.
Pe scurt am ramas cu banii dati aiurea (doar sedintele de PT ramase ar fi undeva la ~700 ron + abonamentul) si mi se pare bataie de joc acest mod de tratare al clientului si din acest motiv nu ii recomand absolut deloc! Cele 2 stele sunt o medie a serviciilor (0 stele) si a ceea ce iti ofera sala de sport ca si echipamente, etc. (4 stele). Pacat fiindca pretentiile lor sunt mari dar departe de ceea ce ofera. Dezamagit!
Adina Munteanu
Adina Munteanu2 ani în urmă
Doar 2 stele pentru experienta neplacuta (nu contest aparatura), insa organizarea este praf.
*dupa ce iti activezi abonamentul, ca si Client nou, nu exista un "tur" al salii (nu neaparat individual, nici macar group presentation, ca banuiesc ca oameni noi se tot inscriu)
*mi-am uitat bratara acasa - nu exista nicio alta metoda de selfcheck (un cod QR in aplicatie, de ex)
*nu exista automat de platit parcarea
*nu exista birou separat/zona delimitata intre probleme de membership vs plati etc
*cele 2 domnisoare (oricare ar fi ele) sunt mereu "suprasolicitate" la orele de varf - e un haos de nedescris la intrare
* nu se respecta nicio regula Covid in zona de receptie (de la simplele culoare de access- intrare vs iesire, pana la papuceii care nu sunt purtati si masca optionala in zona de receptie).
*se fumeaza la intrare( treci printr-o perdea draguta de fum)

Din nou, nu contest aparatura sau profesionalismul oamenilor din echipa, insa managementul si organizarea nu sunt la nivelul reputatiei. Desi eram entuziasmata de a reveni intr-o sala dupa 2 ani de pauza (abonament platit la Black Friday), imi voi redirectiona atentia spre...altele.
Locații recomandate