/Gorj/Sala de fitness

Casa Iancului Resort

strada pesterii nr1, Baia de Fier 217030, România

Casa Iancului Resort
Sala de fitness
3.9
266 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5QP4+5V Baia de Fier, România
+40 748 708 090
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cosmin Duicu
Cosmin Duicu2 ani în urmă
Oameni de o ospitalitate extraordinară, conditii de cazare foarte bune. Am inteles ca a fost preluată in luna decembrie de actualii administratori. Pensiunea este poziționată intr-o zona foarte frumoasă, cu obiective turistice ( Pestera Muierilor, Pestera Polovragi, Cheile Galbenului, etc) si trasee pt drumetii. Este foarte aproape de statiunea Rânca. Si sa nu uităm SPA-ul care, pe lângă faptul ca este singurul din zonă, este de o calitate excepțională.
Gina Maria Hornoiu
Gina Maria Hornoiu2 ani în urmă
Zona superba, oameni minunati, atmosfera perfecta! Spa-ul este extraordinar, mancarea gustoasa iar angajatii foarte amabili! Pensiunea a fost recent renovata. Recomand cu caldura!
Marian Alexandru
Marian Alexandru2 ani în urmă
Dacă doriți sa va cazați aici va sfătuiesc sa NU o faceți .
Serviciile sunt de proasta calitate ,camerele sunt neincalzite , se aude absolut totul in camera.
Tu ca și client/turist te duci acolo sa te relaxezi,sa te bucuri de imprejurimi , sa te deconectezi de absolut toate problemele dar la voi nu este asa ceva .
Eu ca și turist plătesc pentru niște servicii pe care voi trebuie sa le oferiți ireproșabil , pe mine nu ma interesează ce probleme aveți voi ci doar felul in care sunt tratat . Trebuie sa învățați sa va respectați clientii .
Nu uitați ca datorită noua , turiștilor voi încă aveți ușile deschise.
Pe scurt NU va recomand sa va cazați aici
Stefan Matei
Stefan Matei2 ani în urmă
Am petrecut un weekend minunat acolo. A fost ziua mea si Administratoru de acolo mi-au luat tort si au fost extrem de amabili cu noi. Zona spa a fost peste asteptari. Doamna care face masaj cu adevarat profesionista.
Bogdan A.
Bogdan A.2 ani în urmă
Apa rece din spa, lipsa apă caldă în camera seara , la restaurant se așteaptă foarte mult aproape 2 ore după mâncare, iar în cameră era răcoare. Păcat de locația frumoasă că serviciile lasă de dorit.
George Radu
George Radu2 ani în urmă
mesajul ar trebui sa ofere detalii despre propria mea experienta aici, eu cred ca nimeni nu ar mai trebui sa aiba vreo experienta aici... nu ai nicio scuza ca patron sa ai asemenea limbaj fata de oamenii care au venit la tine cu bunacredinta.
Bianca Irimescu
Bianca Irimescu2 ani în urmă
oameni buni, este suficient sa vezi reactia patronului la una din plangerile clientilor incat sa-ti dai seama ca nu-ti doresti in viata ta sa ajungi acolo!!
Matei Emilia Alina
Matei Emilia Alina2 ani în urmă
Spa ul este super dar camerele nu au fost asa de bine curatate.
Locații recomandate