/Gorj/Sala de fitness

Onix

DN67C, Rânca 215300, România

Onix
Sala de fitness
4
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7MRQ+FM Rânca, România
+40 253 235 011
hotel-onix.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Alina Neagu
Alina Neagu2 ani în urmă
Am fost in noiembrie 2021 la restaurantul acestui hotel pt a manca, pieptul de pui care trebuia sa fie al copilului, mirosea groaznic, era stricat, fara a face deranj mare si sa auda ceilalti de la mese, i-am spus ospatarului sa anunte bucatarul de problema in cauza, acestia nici macar nu au avut bunul simt sa isi ceara scuze.. In decembrie de revelion am fost din nou la acest hotel, dar de data aceasta fara a mai manca aici, doar pt a fi cazati, in 4 zile nu a fost schimbata lenjeria niciodata, prosoapele ni le-au schimbat la insistentele noastre in a treia zi, cele care trebuiau sa fie curate, erau rupte si asta nu numai la noi si la alti prieteni cu care am mai fost, fata de perna rupta in trei locuri, la baie apa venea maro, suportul pt para de dus rupt, bani ceruti pt parcare, camera cu vedere catre partie, bani in plus, micul dejun ce nu se manca in ziua aceea, il aduceau a doua zi.. Angajati necalificati si administratori, doar cu gandul la profit.. Pacat de amplasarea hotelului...
Dana Moise
Dana Moise2 ani în urmă
Servicii de tot rasul.Mancarea servita nu are legătură cu ce este în meniu.Exemplu la tochitura de porc cu coastă și carnati,primești ceva "coasta" și cârnații lipsesc.Pentru o salata bulgărească am așteptat 30 min.in cazul în care în local eram 16 clienți.
Alina M
Alina M2 ani în urmă
A fost foarte bine. Hotelul este chiar langa pârtia de ski și are parcare proprie. Durata de așteptare la masa este foarte scurta.
Mihai Jhon
Mihai Jhon2 ani în urmă
Onix e o locatie superba. Aflată la baza patriei dispune de un restaurant cu un meniu bogat . Camerele au o priveliște plăcută spre pârtie .
Mihai iulian anghel
Mihai iulian anghel2 ani în urmă
Plusuri: în apropierea pârtiei , parcare auto, mocheta în camere și hol, foarte cald în camera, nu se solicita avans la cazare, loc depozitare schiuri/clapari/sanii.
Minusuri: dacă ești cazat la etajele superioare, s-ar putea ca liftul sa nu funcționeze când ai nevoie, din cauza lipsei de tensiune.
Dansro24
Dansro242 ani în urmă
Pe timp de vara nu recomand stațiunea Rânca, e ca și cum te-ai duce la mare iarna, aprovizionarea lasă de dorit, opțiunile culinare sunt limitate, apa are presiune scăzută (au dat vina pe patronii firmei de apa) iar personalul se vede că nu e de specialitate, noroc cu o pârtie de vară cu colace din apropiere, acolo a fost distracția dar și prețul pe măsură 20 de lei/ 30 min
Andreea Corina Burtan
Andreea Corina Burtan2 ani în urmă
Evitati sa mancati in acest restaurant ! Pe langa preturile "nesimtite" pe care le au (ex. Ou ochi-9.5 lei, 2 crenwursti- 15 lei etc.), mancarea este groaznica. Noi am fost saptamana aceasta, nestiind prea bine zona si restaurantele. Insa de stiut pe viitor.😡
Daniel Ciocîrlan
Daniel Ciocîrlan2 ani în urmă
Camera spațioasă ,curată . Patronul ,un om deosebit, gata să te ajute cu orice ai nevoie. Pe partea de bucătărie se mai poate lucra puțin , dar au cel mai bun vin fiert din stațiune.
Locații recomandate