/Giurgiu/Sala de fitness

Hotel Andaluzia

Bulevardul București 192, Giurgiu, România

Hotel Andaluzia
Sala de fitness
3.6
232 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WXHF+4R Giurgiu, România
+40 723 786 970
hotelrestaurantgiurgiu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
C Andrei
C Andrei2 ani în urmă
Hotel de 3 stele dar apa calda au pierdut-o la o stea
Radu Turculet
Radu Turculet2 ani în urmă
Este ok și gazde primitoare
Madalina Minca
Madalina Minca2 ani în urmă
De data aceasta a fost mai bine! Mâncare bună, atmosferă plăcută!
Daniela Mocanu
Daniela Mocanu2 ani în urmă
Calitate-pret nu am ce comenta . Camere spatioase , paturi confortabile si personal amabil . Un hotel foarte bun pentru tranzit dar si pentru cazari longevive.
Toma Cristian Ilea
Toma Cristian Ilea5 ani în urmă
Doua saltele una peste alta in loc de pat, cainii latra intruna, gandaci in baie, fata de perna patata cu sange si un floc pe capacul de wc, chiar langa rola aia pe care scrie “dezinfectat”. Frigiderul nu raceste. In rest, e ok. Micul dejun trebuie sa fugi sa-l prinzi. Daca nu mai ramane, nu mai aduc. Ce prinzi, aia mananci.
Avantaje: au parcare, e un Lukoil fix langa hotel, au o terasa afara, tv si aer conditionat.
Mihai iliasa
Mihai iliasa6 ani în urmă
Eu am fost cazat în camera 103 condițiile de cazare sunt bune,micul dejun acceptabil,ce nu mi-a plăcut a fost faptul că nu au avut apă caldă (avea temperatura apei de ploaie) iar căldură cu "porția". Recomand doar în cazuri extreme cînd nu găsiți cazare.
Zsolt Toros
Zsolt Toros2 ani în urmă
In primul rand am avut o rezervare inainte cu 5 zile facuta pe booking. Am sunat si la telefon pentru a fi sigur de rezervare deoarece calatoream cu un copil de 3 luni. Cand am ajuns la hotel receptionerul chiar daca a gasit rezervarea nu a vrut sa ne dea camere pe motive ca nu e trecut in caiet la el, nu are timp sa se uite cine face si cine nu rezervari deoarece el face curat si se ocupa de tot. Din partea mea 1 stea, nu recomand nici pentru confort cat nici pentru felul in care se compoarta cu tine. Pret /calitate nu merita deloc. Eventual doar locatia fiind in drum.
Frunza iulian
Frunza iulian2 ani în urmă
Aspectul exterior, din păcate, descurajează orice vizitator! Pereții par plini de mucegai, iar terasa exterioara neîngrijita. Singurul aspect pozitiv este curățenia din camere. Suficient de mari și mobilate suficient îți creează starea necesară unei nopți fără griji. Doar doau stele și datorită faptului că la mine în camera nici apa caldă nu a funcționat.
Locații recomandate