/Giurgiu/Sala de fitness

Fittest Wellness

Fittest Wellness
Sala de fitness
5
5 recenzii
5 comentarii
+40 758 292 222
fittest.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 10–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Raluca Elena
Raluca Elena2 ani în urmă
O sa încep cu programul de alimentație, acesta fiind unul foarte bine alcătuit si diversificat, având de unde alege si putând sa combin felurile de mâncare, știind întotdeauna cate kcal mănânc. Nici nu s-a simit ca o dieta si nici nu simțeam nevoia sa mănânc mai mult decât ceea ce era planificat.
In ceea ce privește antrenamentele sunt bine gândite si după ce termini chiar simți ca ai lucrat la sala, fiind si eficiente. Acum mersul la sala a devenit o rutina pentru mine si odată cu asta am căpătat si o disciplina a meselor.
Programul pe care l-au făcut băieții m-a ajutat sa slăbesc si sa îmi conturez un stil de viață sănătos. Ceea ce m-a încurajat însă au fost rezultatele vizibile, atât pe cantar, cât si pentru cei din jur.
Simona Tirla
Simona Tirla2 ani în urmă
Asteptarile mi-au fost cu mult asteptate. Nu este vorba doar de antrenamente scurte si extrem de eficiente si plan alimentar facut si modificat in repetate randuri pentru a raspunde exact cerintelor si preferintelor. Este vorba despre o asistenta extraordinara care te ajuta sa iti imbunatateati stilul de viata per total, despre oameni care au cunostinte solide si argumente pe masura pentru tot ce recomanda si despre o atentie incredibila acordata fiecarui detaliu. Recomand, fara doar si poate.
Patricia Dehelean
Patricia Dehelean2 ani în urmă
Profesionalismul este cuvântul care descrie cel mai bine această echipă. Băieții au fost foarte atenți și implicați, mereu gata să ofere ajutor și sprijin. Planul alimentar a fost unul diversificat, exact pe gustul meu și nu am simțit niciodată senzația de foame iar antrenamentele au fost solicitante și foarte bine structurate, astfel încât să fie lucrați toți mușchii. Cu ajutorul planului am reușit să mă disciplinez și să obțin rezultatele la care visam de mult. Țineți-o tot așa, faceți o treabă minunată!☺️
Alexandra Casian
Alexandra Casian2 ani în urmă
Cel mai bun plan nutrițional de pe piata!
Razvan Cîrcotă
Razvan Cîrcotă2 ani în urmă
Locații recomandate