/Galati/Sala de fitness

Lulu's Gym

Galați 800402, România

Lulu's Gym
Sala de fitness
4.4
256 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2H9+2H Galați, România
+40 758 117 755
gymlulu.wixsite.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Iulian Horghidan
Iulian Horghidan2 ani în urmă
Recomand Lulu's Gym pentru că aici am întâlnit un sentiment extraordinar de prietenie și comunitate. La Lulu's Gym nu este o simplă sală de sport e un loc spațios, frumos ,cald și primitor un loc unde găsești oameni ce pun suflet de ai ajuta și îndruma pe oameni.Aici este locul unde prin mișcare, bună dispoziție și îndrumarea personalului îți recapeți sau menții sănătatea optimă.
Nicolae Florica
Nicolae Florica2 ani în urmă
Sala mare, aparate multe, vechi, unele cu rugina dar iti faci treaba excelent daca vrei. Nu e pentru pretentiosi, pentru mine nu e problema. Minus o stea pentru muzica exagerat de puternica care o aud prea tare chiar si prin casti vacuum, minus alta stea pentru dusuri nefunctionale care m-a fortat sa plec vara la alta sala. As reveni probabil, dar nu in sezonul cald.
Radu Ariton
Radu Ariton2 ani în urmă
Excelent, curat, sala este bine dotata, amenajata si structurata, preturi modeste.
Nu este aglomerat
Gamer gamer
Gamer gamer2 ani în urmă
Cea mai misto sala din galati. Nu cea mai buna, dar cui ii pasa, tot ai gantere sa faci biceps, si asta-i tot ce conteaza.
David Alisa (SpaceTime0027)
David Alisa (SpaceTime0027)5 ani în urmă
O sală cu o atmosferă placută ! Este foarte spațioasă și ai acces la o sală de fitness, una de bodybuilding și una pentru abdomene&picioare. Aparatele sunt foarte diversificate și au o mecanică perfectă pentru ca exercițiile sa fie cât mai eficiente.
Curățenia este bine întreținută iar personalul este foarte amabil și prietenos. Recomand :)
Judit David
Judit David6 ani în urmă
Dacă vrei să te simți bine,dacă vrei să faci ce este mai bine pentru tine,aici găsești profesioniști,antrenor de lot national,antrenoare si nutritionista,instructori kinetoterapeuti,prețuri cu bun simț,beneficii special concepute pentru a te simți confortabil.Sănătate,tinerețe,frumusețe. Fii curios si nu vei regreta.
Andrei-Gabriel Dragomir
Andrei-Gabriel Dragomir2 ani în urmă
Este frumos, ai cu ce sa îți faci treaba. Îmi place foarte mult că sunt 4 saci de box.
Elena Calin
Elena Calin2 ani în urmă
Eu ma declar mulțumită de curățenie de program și de preț. Ma bucur de o atmosfera și un ambient plăcut. Echipamentele sunt diverse și mai multe la numar. Este sala separata ptr fitness și separat forța
Locații recomandate