/Galati/Sala de fitness

Baia Comunală /Bazinul de Inot

Strada Traian, Galați, România

Baia Comunală /Bazinul de Inot
Sala de fitness
4.2
684 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2VW+PM Galați, România
+40 336 401 131
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 9–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 11–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 11–16
Scrie o recenzie
Sorin Ionut Constantin
Sorin Ionut Constantin2 ani în urmă
Se schimbă prea des orarul la programul cu publicul și nu reușesc să țin ritmul mai ales pentru prima parte a zilei
Mirela Cohal
Mirela Cohal2 ani în urmă
Pănă pe 10 Ianuarie bazinul este inchis.
Liviu Mesesan
Liviu Mesesan2 ani în urmă
Mi-a plăcut în mod deosebit. Slăbuț la dușuri și vestiare dar și prețul este super mic.
Drujescu Viorica
Drujescu Viorica2 ani în urmă
Apreciez munca oamenilor în care ne lăsăm copii pentru un sport.Felicitari și mult respect pentru instructori de înot.
Maria Neacsu
Maria Neacsu2 ani în urmă
Bazinul inca nu e deschis pt adulti, desi acest aspect nu e specificat pe niciun site, iar Doamna de la paza.... ma abtin... alege ti va mai bine angajatii...
Cornelia Iancu
Cornelia Iancu2 ani în urmă
Am fost prima și ultima dată. După ce urc la etaj cu un picior operat,ptr ca la telefon nu răspunde nimeni, mi se înmanează un bilețel scris de mână cu un nr de telefon, același la care nu răspunde nimeni. I-am specificat portarului ca nu răspunde nimeni și am insistat să vorbesc cu cineva abilitat, nimic. Am coborât acele scări tot cu piciorul operat, am venit acasă, și am făcut 21 apeluri ,la ore diferite, nimic.
Sa va fie rușine ,ca va bateti joc de oamenii bolnavi și va urez sărbători binecuvântate! Va dau 1 stea evaluare ptr ca mă obligă sa evaluez, dar nu o meritati nucile aia.
Alex M
Alex M2 ani în urmă
”Planurile şi devizele de lucrări ale Băii Comunale, care urma să fie construită pe str. Traian colţ cu Zimbrului, au fost realizate de arhitectul comunei, M. Popescu, apreciat drept „un tânăr de mare talent”, planuri aprobate în şedinţa Consiliului Comunal din data de 28 februarie 1925. Lucrarea a fost scoasă la licitaţie publică şi a fost adjudecată de ing. Margulies pentru suma de 9.596.996,86 lei. La demararea lucrărilor edilii declarau: „Avem ambiţia să fie cea mai frumoasă baie din ţară. Planurile pentru instalaţii sunt făcute la Berlin de către casa Schafşted. Este baia care are unul din cele mai mari bazine de nataţie... În rezumat, Baia Comunală a oraşului Galaţi, pe lângă faptul că va constitui o adevărată podoabă arhitectonică, va putea asigura în mod regulat curăţenia trupească a întregii populaţii băştinaşe şi flotante, fără deosebire de clasă socială, va aduce vindecare bolnavilor care nu-şi pot permite luxul de a vizita localităţile balneare, toate acestea cu preţuri cât se poate de modeste, întrucât instalaţiile vor fi astfel calculate încât cheltuielile de exploatare să fie reduse la minimum posibil”
Activitatea Consiliului Comunal... p. 26.
Stan Gelu
Stan Gelu2 ani în urmă
Mi-a plăcut, personalul amabil, curățenie,voi reveni cu siguranță!
Locații recomandate