/Dolj/Sala de fitness

Club Malibu

Bulevardul Gheorghe Chițu 18, Craiova 200349, România

Club Malibu
Sala de fitness
4.3
67 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8Q5X+7V Craiova, România
+40 727 528 201
clubmalibu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Club Malibu
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–23
Sâmbătă: 10–23
Duminică: 10–23
Scrie o recenzie
Roxana Turneanu
Roxana Turneanu1 an în urmă
O locație minunata, potrivita pentru petreceri și aniversari în intervalul 9-14 ani. Avem disponibile masa de biliard, console, masa fotbal, lumini pr karaoke, trambulina. Atmosfera plăcută, gazde primitoare.
Florina Adriana Buica
Florina Adriana Buica1 an în urmă
Foarte frumos!! Proprietarii foarte prietenoși și atmosfera a fost deosebita. Toți copiii s-au distrat la maxim!! Mulțumim mult!!
Mihaela barbulescu
Mihaela barbulescu1 an în urmă
Este locul ideal pentru petreceri de copii 8+. Multumim pentru o petrecere minunata!
Valentina T
Valentina T1 an în urmă
Am vizitat locația și am fost incantata de ce am vazut. Cu siguranță voi alege Club Malibu pentru petrecerea aniversara a copilului. Locația este perfecta pentru astfel de ocazii.Recomand!
Flori flori
Flori flori1 an în urmă
Participarea la o petrecere la Malibu Junior este o experiență plina de încântare atât pentru copii cât și pt părinți,Copii au tărâmul lor de joacă cu dotări adaptate vârstei și tărâmul părinților unde se pot destinde prin mișcare la o partidă de tenis de masa sau pe terasa inverzita deosebit de confortabilă.Recomand cu căldură.Nu stiti ce pierdeți!
Lorin Tui
Lorin Tui1 an în urmă
Toate dotările si facilitățile moderne de care ai nevoie pentru un copil fericit. Un spațiu potrivit atât pentru copii cât si pentru părinți. Siguranță, curățenie si personal foarte amabil.
Elena scuturoiu
Elena scuturoiu1 an în urmă
Cea mai modernă locație,cu jocuri pentru copii de toate vârstele,iar personalul este tânăr și se înțelege cu copiii. Recomand!!
Florin Memu
Florin Memu3 ani în urmă
O locatie excelenta pentru organizarea unei petreceri pentru copii si adolescenti deasemenea. Clubul este administrat de o familie de oameni deosebiti si foarte primitori. Pretul nu este cel mai mic, dar este corect fata de serviciile oferite.
Locații recomandate