/Dolj/Sala de fitness

Sala Polivalentă Craiova

Bulevardul Știrbei Vodă 32, Craiova, România

Sala Polivalentă Craiova
Sala de fitness
4.5
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8Q7P+8J Craiova, România
+40 351 403 850
raadpflcraiova.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–23
Marți: 8–23
Mirecuri: 8–23
Joi: 8–23
Vineri: 8–23
Sâmbătă: 8–23
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Stoica Laurentiu
Stoica Laurentiu2 ani în urmă
Am fost aici ptr că este și un centru vaccinare anti Vivid 19.Am ridicat bonurile valorice bonus ptr. vacinare
Radu Gărduș
Radu Gărduș2 ani în urmă
Am fost acolo pentru altceva decât sport...
Este și centrul de vaccinare.
A mers repede.
Irina Carcadia
Irina Carcadia2 ani în urmă
Super frumos,am fost la vaccin cu băiatul meu, recunosc mi a fost frică dar nu am pățit nimic, suntem ok..Personal de nota10,minunați ,de când intri acolo până ieși au grijă să fii bine,fraților mergeți la vaccinare, aveți încredere în medici,ei de multe ori ne dăruiesc viața,...Mă înclin în fața dumneavoastră cu stimă și recunoștință, domnilor doctori,multumesc pt tot ce faceți pt noi,!
Leonard Bunciu
Leonard Bunciu5 ani în urmă
Am fost la un spectacol al Andrei, dar și cu alte ocazii, acustica nu este cea mai bună dar nici deranjanta, vizibilitate ok cam din majoritatea locurilor, cam înghesuite locurile, dacă ai nevoie să ieși de la mijlocul rândului este imposibil să nu deranjezi mai multe persoane, toaletele imense dar fără coșuri de gunoi. Parcarea foarte mică în comparație cu numărul de locuri din interior.
Mircea koch
Mircea koch5 ani în urmă
Un spectacol de invidiat! Sala este perfecta pentru spectacole medii din punctul de vedere al locurilor pe scaune, dar cu toate cele necesare pentru toti spectatorii si invitatii chiar cu pretentii!
Simona Ardeleanu
Simona Ardeleanu2 ani în urmă
De fapt scriu despre centrul de vaccinare anticovid, impresii la cald, din sala unde se așteaptă sfertul de ora de după vaccinare. Dezamăgire totala. Chiar la ibtrare fac observație unui domn pavoazat cu halat albastru de unica folosință și cu masca sub barbă. De forma, o ridica, dar peste cinci minute când împarte certificatele de vaccinare, e tot fără mască. Nu e singurul, mai sunt și proaspăt vaccinați pe care nu ii vede nimeni ca stau cu nasul pe afară. Câteva scaune, unul lângă altul, nici gând de distanta de doi metri. Nu am văzut niciunde dezinfectant, folosesc ce am de acasă. Când m-a vaccinat, mi s-a indicat un fotoliu pe care sa îmi pun hainele. Tot acolo cred ca le-au lăsat sute de pacienți înaintea mea. Mare dezamăgire!
Florina Pistolea
Florina Pistolea2 ani în urmă
O revedere plina de amintiri ,o sala extraordinara,acustica foarte buna .
Marius Gitan
Marius Gitan2 ani în urmă
Cel mai bun carburant iar personalul mereu amabil
Locații recomandate