/Dolj/Sala de fitness

Salon Manila Spa

Calea București 21, Craiova 200678, România

Salon Manila Spa
Sala de fitness
4.6
66 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8RC2+44 Craiova, România
+40 756 035 566
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–20
Duminică: 10–20
Scrie o recenzie
Aynaaa Dragan
Aynaaa Dragan2 ani în urmă
Ma pensez de multi ani la ei si nu as mai schimba locația. Nu cred ca in Craiova mai penseaza cineva cu ață. Personalul este drăguț. Am incercat și pedichiura dar a fost cam dureroasa, in schimb arăta foarte bine
Alexandru Digă
Alexandru Digă2 ani în urmă
Atmosfera plăcută, frizeri profesioniști. Recomand
Andy Gongea
Andy Gongea4 ani în urmă
Talentați și profesioniști. Recomand cu mare drag salonul Manila, de câțiva ani fiind locul unde mă tund eu și băiatul meu.
Marcel Pasa
Marcel Pasa4 ani în urmă
Un salon cu personal profesionist , locatie placuta .
Mihaela Rosu
Mihaela Rosu5 ani în urmă
Cat se poate de rău. Pe lângă faptul că personalul este de o altă naționalitate , te străduiești să le exprimi în engleză ceea ce iti doresti , iar ei iti zâmbesc si dau din cap de parca ar fii înțeles . La final realizezi ca vrei sa dai timpul înapoi si sa nu fi ajuns pe mâinile lor. Personal , le-am arătat o fotografie cu o coafura destul de simpla. Mi-a confirmat domnul ca este ok , într-o engleză stâlcită. 2 ore am stat ca sa ii arat , suvita cu suvita cum trebuie sa îl aranjeze . Îi tremurau mâinile ca unei persoane suferinde de Boală Parkinson. M-am temut pentru el la fel de mult ca si pentru parul meu în timpul când baga placa în el. Un sentiment neplăcut... Desi mi-am pierdut ușor răbdarea si am ridicat tonul întrucât pierdeam inceperea evenimentului la care trebuia sa merg , nimeni din salon nu s-a deranjat sa ma întrebe care este problema(receptia ). Am achitat 120 RON pentru o coafura urat făcută , prost strânsă care a tinut fix 4 ore. Ma întreb dacă eram cumva nasa sau mireasa ... OMG!!!
Opera Star
Opera Star5 ani în urmă
Cel mai bun salon pt masaj si unghii semipermanente (gel) :)
Ana Loredana Niculae
Ana Loredana Niculae5 ani în urmă
O experienta fff placuta! Recomand cu mare drag!
Gabriela Ostafe
Gabriela Ostafe6 ani în urmă
O echipa de filipinezi de-a dreptul deliciosi, priceputi, veseli, amabili. Se caleaza imediat pe dorintele clientului. Preturi accesibile. A fost o placere. Recomand oricui si fata de la manichiura si baietii de la coafor.
Locații recomandate