/Constanta/Sala de fitness

Vitality Studio

Strada Ecaterina Varga 20, Constanța 900657, România

Vitality Studio
Sala de fitness
5
38 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5MG3+RX Constanța, România
+40 722 963 806
vitalitystudio.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 17–20
Marți: 17–20
Mirecuri: 17–20
Joi: 17–20
Vineri: 17–20
Sâmbătă: 10–11
Duminică: 10–11
Scrie o recenzie
Iulia Vladar
Iulia Vladar2 ani în urmă
Am participat cu mare bucurie și încântare la programul de Întărire a imunității și întinerire, al d-nei dr Sorina Soescu și studioul Pilates Vitality , care mi-a plăcut foarte mult, abia așteptam întâlnirile on-line care îmi dădeau o stare de bine, de relaxare maximă, de siguranță și încredere ca fac ceva f bun pt corpul meu. Îi mulțumesc din suflet d-nei dr Sorina Soescu pt toate informațiile oferte referitoare la alimentația corectă, modul de funcționare a corpului uman și legile firii umane atât de frumos expuse în cele 18 scrisori,tote prezentate într-un mod atât de plăcut, clar și atractiv din care am inteles și am învățat multe. Le mulțumesc din suflet și Irinei și Ralucăi de la Pilates Vitality Studio pt ca m-au făcut sa
îndrăgesc și sa inteleg eficiența exercițiilor Pilates și Yoga (cu care până acum nu am rezonat) căci în urma practicării lor am observat ca sunt mai flexibila ,am învățat cum pot să-mi îmbunătățesc vederea ,mai ales ca nu as putea suporta ochelari și chiar am observat și o îmbunătățire a posturii spatelui (pe care am încercat sa o corectez inainte cu alte exerciții dar nu au fost eficiente) Ar mai fi multe de spus, bineînțeles numai de f.bine dar vreu sa aloc mai mult timp pt a pune în practica noile cunostinte acumulate la acest curs , sa reiau exercițiile și sa încep sa citesc și manualul de întinerire primit la sfârșitul cursului .Recomand cu mare drag cursurile și evenimentele d-nei dr Sorina Soescu și studioul Pilates Vitality.
Iulia Vladar
Luminița Dinu
Luminița Dinu2 ani în urmă
Ma bucur enorm ca mi-am permis acest program benefic.
.Recunostinta din inima!
Antonela Manaila
Antonela Manaila2 ani în urmă
Vizitez studioul de cativa ani, pe langa profesionalismul demonstrat de fiecare data, doamnele instructor lucreaza cu multa daruire, imaginatie, intelegere. Orele sunt variate, iar noutatile de anul acesta au fost de neratat! Adaptarea rapida in online, dar si orele in studio si pe plaja, de cate ori a fost posibil, au dat un plus de flexibilitate intregului concept. Cooptarea dnei dr Soescu in practica si teoria pentru sanatate, in toate cele 3 programe desfasurate pana acum de la inceputul anului a insemnat nu numai miscare, dar si o constientizare profunda si o conectare a mintii cu corpul, cu sufletul. Va multumesc!
Anamaria Iv
Anamaria Iv2 ani în urmă
cursurile online sunt foarte bune! fetele lucreaza cu multa dedicare si gingasie, iar efectele sunt benefice si se fac simtite pe termen lung!
Julia Zudor Pantiloiu
Julia Zudor Pantiloiu3 ani în urmă
Ati fost o adevarata incantare de-a lungul celor doua proiecte alaturi de doamna Dr Soescu pe care o admir si care imi e draga tare de tot. Sunteti minunate, mai ales afland parcursul vostru, am fost placut impresionata ce lumina si ce curaj debordati in timpul exercitiilor si nu numai, sunt convinsa. Datorita faptului ca ati inteles deja enorm din acest frumos parcurs de intelegere a vietii, a calitatii ei, simt ca sunteti persoane demne de toata increderea si seriozitatea! Continuati ceea ce faceti cu tot elanul pentru ca va integrati perfect si este super tare faptul ca ii ajutati si pe ceilalalti! Bucuroasa ca v-am cunoscut! Multumesc extrem!
Victorita Ionascu
Victorita Ionascu2 ani în urmă
Am urmat programul Detox si Curaj alaturi de Dna Dr Sorina Sorescu și Vitality Studio și pot spune ca s-a dovedit a fi un program minunat atât pentru corp cât și pentru suflet. M-a ajutat foarte mult să mă echilibrez pe partea emoțională in special, unde consider că mai este de lucru. Iar mișcarea (prin tehnici de Yoga și Pilates) realizată alaturi de Irina și Raluca au fost foarte ajutătoare in acest sens. De altfel și recomandările alimentare ale dnei Dr Sorina Soescu au fost o completare pentru a aduce un plus de energie corpului și de a-l ajuta să elimine din acumulările de toxine. Mă bucur că am putut participa la acest program și recomand tuturor celor care vor sa investească în sănătatea lor.
Carmen Nicolai
Carmen Nicolai2 ani în urmă
Recomand cu mare drag Vitality Studio. Instructorii de aici au ceva aparte, prin felul lor de a fi, de a-ti vorbi, de a-ti zambi, de a te face sa intelegi de ce ti-ai dori sa fii atunci acolo, care sunt beneficiile exercitiilor, dar mai ales prin crearea unui mediu pozitiv și familiar. Felicitari creatoarelor, simpaticelor surori Raluca si Irina Iordache, pentru alternativa oferita oricui vrea sa se încarce cu energie pozitivă, optimism și dorește să aibă o minte sănătoasă într-un corp sănătos și frumos, pentru varietatea de antrenamente si pentru minunata colaborare cu mentorul lor, doamna doctor Soescu Sorina, concretizata prin programe de succes. Bravo!👏
Alice Stoian
Alice Stoian2 ani în urmă
Recomand
- spatiu generos și curat (si disponibilitate online)
- antrenoarele (oameni pe care ii indragesti de la prima interactiune), profesioniste care sunt foarte rabdatoare si atente la nevoile fiecarui participant, vin si corecteaza posturile insa in acelasi timp au grija sa nu fortezi.
-Vitality poate satisface orice exigențe
Locații recomandate