/Constanta/Sala de fitness

KickBox Keru-Kento

Strada Bogdan Petriceicu Hașdeu 204 -206, Constanța 900178, România

KickBox Keru-Kento
Sala de fitness
5
32 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JXG+CC Constanța, România
+40 729 678 726
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: Închis
Mirecuri: Închis
Joi: Închis
Vineri: Închis
Sâmbătă: 19–21
Duminică: 16–18
Scrie o recenzie
Mari Miza
Mari Miza2 ani în urmă
Recomand
Mariodan Dan
Mariodan Dan3 ani în urmă
Cel mai bun antrenor 💪
Madi Madi
Madi Madi2 ani în urmă
Avem norocul sa facem parte din clubul KickBox Keru-Kento, este locul ideal unde se poate veni atat pentru a deveni un mare campion dar si pentru a dezvolta aptitudinile fizice. Sensei Lucian Stoicoci a crescut de la zero generatii de campioni, a format si educat copiii care au trecut pragul acestui club, fiindu-le alaturi pentru a-i sustine, creste si promova . Suntem deja de cativa ani membri ai acestui club de elita, inca de prima data cand baietelul meu de numai 5 anisori a luat contact cu acest sport ,a fost o experienta extraordinara, intarindu-l atat mental cat si fizic . Recomand cu toata increderea, tuturor celor care doresc atat imbunatatirea formei fizice cat si celor care au nevoie sa devina mai mult decat sunt, si sa-si creeze un drum de campion. Multumim Sensei Lucian Stoicoci!
Sava Bruma
Sava Bruma2 ani în urmă
Un club cu un antrenor devotat acestui sport, copii și tinerii pot învață că artele martiale nu sunt doar bătaie, e nevoie de respect, inteligenta caracter puternic
Georgiana Gavrila
Georgiana Gavrila2 ani în urmă
Antrenorul este dornic sa ne invete si sa ne calauzeasca pasii spre drumul succesului. Sanatatea inseamna sport, iar aici este locul pe care il cauti.
Lucian Stoicoci
Lucian Stoicoci2 ani în urmă
Va asteptam , în număr cât mai mare , indiferent de varsta , practicanți ARTE MARȚIALE , în mod organizat !!!

KICK BOXING # K-1 # MUAY THAI # KYOKUSHIN BUDOKAI # KEMPO # DISCIPLINA # RESPECT # HARD TRAINING # SANATATE PRIN SPORT #
Nicu Comoli
Nicu Comoli2 ani în urmă
Un club de renume din Constanța cu un antrenor deosebit care modelează caracterul copiilor in bine .Sportul înseamnă sanatate!!
Cristina Leoveanu
Cristina Leoveanu2 ani în urmă
Recomand tuturor celor care doresc sa faca sport. Seriozitate, profesionalism, respect, oameni minunati.... o echipa frumoasa antrenata de un om deosebit!
Locații recomandate