/Cluj/Sala de fitness

X-FIT Cluj Napoca

Strada Dunării 22, Cluj-Napoca 400593, România

X-FIT Cluj Napoca
Sala de fitness
4.7
337 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJGH+9G Cluj-Napoca, România
+40 758 560 435
x-fit.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marcu Radu
Marcu Radu2 ani în urmă
Prețul mi se pare exorbitant având în vedere că orarul nu este respectat, că aparatele sunt extrem de vechi și neîngrijite, că spațiul este de fapt mai mic decât în poze iar varietatea nu prea exista.

Ah, și mai au și o recepționistă care insistă să porți masca când intri până primești cheița, ea evident purtând masca sub nas o.O
Adi Tofan
Adi Tofan2 ani în urmă
Vin aici de aproape o luna. Nu este o sala mare dar este foarte bine echipata si intretinuta. Oamenii sunt prietenosi si trainerii sunt profi. M-am simtit foarte bine primit aici.
Traian Dan
Traian Dan4 ani în urmă
Am avut o experienta foarte placuta la Sala Crossfit Cluj. De la intrare am fost intampinat intr-un mod profesionist de catre receptionera, cu zambet si o atitudine pozitive ceea ce in general in multe alte parti lasa de dorit.
Vestiarele sunt moderne si curate, sauna noua.
Sala este foarte bine dotata in sensul ca poti sa faci orice tip de antrenament ca e de forta, hipertrofie, strength and conditioning, crossfit, cardio, inclusiv saci de box, thaibox, palmare si manusi pentru cei pasionati de arte martiale.
Pe langa toate acestea, energia din sala este foarte pozitiva, oamenii de asemenea.
Recomand cu multa incredere.
Stefana Maria Mic
Stefana Maria Mic4 ani în urmă
Sala e bine echipata și curata, la fel și vestiarele. În ceea ce privește clasele am apreciat diversitatea, având posibilitatea de a opta de la clase de aerobic, la trx și pana la clasele de crossfit. Antrenorii sunt dedicați și bine pregătiți, fiind mereu gata sa te ajute. Per total atmosfera este una foarte plăcută, cu personal amabil și oamenii care chiar vin la sala pentru a se antrena.
Personal, în cei 2 ani de când frecventez sala, nu am avut vreo experienta neplăcuta. Recomand (mai ales pentru cei care vor sa descopere crossfit-ul).Keep up the good work, guys!😊🤗💪
Anda Trandafir
Anda Trandafir2 ani în urmă
Am intrebat de doua ori inainte sa imi fac abonamentul daca se poate emite factura ca sa imi pot deconta abonamentul. Mi s-a spus ca da, iar dupa ce am platit abonamentul mi-au spus ca nu mai fac facturi din pacate. Sala este extrem de aglomerata, aparatele foarte vechi si neingrijite iar cand intri in vestiar la femei te loveste un miros de mucegai sufocant. In plus, nu va respectati programul iar personalul de la receptie este total depasit de situatie.

Am ales sa merg la aceasta sala doar pentru ca imi este aproape de casa, dar nu as recomanda nimanui.
Muscan Madalina
Muscan Madalina2 ani în urmă
Am ales sala aceasta pentru programul lor(deschid de la 6:00 dimineata), dar intre timp am gasit multe plusuri datorita carora mi-ar fi greu sa o schimb:
- aparate noi si suficient de multe astfel incat sa nu pierzi timpul asteptand dupa altii.
- curatenie impecabila, atat la vestiare cat si in sala.
- traineri implicati si super profi.
- si last but not least, atmosfera foarte foarte placuta.
Robert Colt
Robert Colt2 ani în urmă
Super sala. Avantajul față de alte sali este ca pe langa aparate, ai zone libere unde poti face ce vrei tu (de exemplu crossfit, functional training sau smuls si aruncari cu bara).

Au toate acesoriile necesare pentru majoritatea sporturilor si e din punctul meu de vedere cea mai completa sala de fitness din Cluj. Alte sali sunt focusate 100% pe bodybuilding ceea ce poate deveni plictisitor, dar aici poti face de toate. Bravo!
Victor Sava
Victor Sava2 ani în urmă
Are spatiu dedicat atat personalor care vor sa faca crossfit cat si celor care fac bodybuilding . Personal le fac pe ambele , si e singura sala din Cluj care imi ofera posibilitatea sa le combin

Singurul minus e locatia .. cam departe de locul unde stau . Sugerez administratorilor sa francizeze sala si sa mai deshida cateva similare peste tot in Cluj (p.s.: incepeti cu piata marasti )
Locații recomandate