/Cluj/Sala de fitness

Origym

Bulevardul 1 Decembrie 1918 142, Cluj-Napoca 400000, România

Origym
Sala de fitness
4.8
136 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
QG5Q+HV Cluj-Napoca, România
+40 725 223 334
origym.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–22
Marți: 6–22
Mirecuri: 6–22
Joi: 6–22
Vineri: 6–22
Sâmbătă: 8–16
Duminică: 8–15
Scrie o recenzie
DIO CASIAN1 an în urmă
Sala super👌muzica aceasi zi de zi Rap american vechi, nigăr madă facă, ye nigăr fuck you niger.Scade motivatia cu asemenea fond sonor, si nu am vazut nici un nigăr in sala. Din miliarde de tone de muzică se poate alege ceva mai bun.
Steffany Chris
Steffany Chris2 ani în urmă
Sala e mai spațioasă decât multe altele pe care le-am vizitat înainte să fac abonament. Are tot ce trebuie iar abonamentul include și sauna.
Bela Gaspar
Bela Gaspar2 ani în urmă
Cei mai tari din Cluj! Locuri de parcare multe, personal amabil, aparate faine!
I Don't Skip Leg Day
I Don't Skip Leg Day2 ani în urmă
Foarte frumoasă sala, aparate bune dar nu o mai lăsați pe noua fată cu ochelari să pună muzică!:)))Mulțumesc
Mizsti
Mizsti2 ani în urmă
Super energie și vibe. Plus că oamenii sunt superbi. Cea mai frumoasă sală de fitness din tot Clujul. Semnat Cristi Mizgan❤️✅
Diana_zmfr diana
Diana_zmfr diana4 ani în urmă
O sală cu servicii mediocre, nu are intrare de proba gratuită, ușile de la vestiare sunt din sticlă, chiar ma întreb ce designer a avut ideea genială de a pune usi de sticlă la un vestiar, e foarte interesant sa ieși de la sauna si sa observi ca doi tipi se uita la tine prin ușa de sticlă, mizerie in vestiare, apa peste tot, pe jos, amestecată cu mizeria de pe pantofi, pe blatul chiuvetelor, păr si resturi de hartie igienică, iar pe la toalete nu trece nimeni cu orele, hârtii igienice pe jos, mizerii aruncate pe lângă coș, iar în sală nu este spatiu prevazut pentru a lucra pe saltea, trebuie să te strecori pe unde poti printre aparate si oameni pentru a putea face un stretching corespunzător înainte de exercitii, personal nu foarte amabil cu clientii, ca sa zicem asa si sa nu trecem la chestii dure.
In schimb, sauna este buna, aparate sunt pentru toate grupele de mușchi, echipament suficient, dar saltele insuficiente.
Gras Rau
Gras Rau4 ani în urmă
1. desi dipun de un spatiu mare aparatele sunt inghesuite si din pacate nu sunt rack-uri multifunctionale astfel daca 3 fac genuflexiuni, tu astepti pana termina.
2. barile nu sunt foarte rezistente la 150 de flambeaza mult si nici nu au scris cat poti incarca max pe ele.
3. la cusca aceea multifunctionala cand iei bara in spate si faci un pas in spate risti sa alneci si sa te accidentezi deoarece podeauna din exterior este din parchet laminat.
4. vestiarele sunt mari si frumoase dar rampa aceea care face trecere de la dulapuri la dusuri si sauna este o capcana, si daca nu esti atent risti sa o patesti. De ce nu au facut scari numai ei stiu.
5. Am mers special la ei ca sa fac si o sauna, si dezamagirea mare, sauna nu functiona decat de la o anumita ora. Daca tot o aveti nu va zgarciti la mentenanta si curent. Clar ca nu imi dadeau jumate din banii de intrare. :))
In concluzie.... un spatiu folosit ineficient. Risipa de spatiu.
Pavel Adrian
Pavel Adrian2 ani în urmă
Spațios și echipa de treabă. De evitat orle de vârf :-?
Marina Andriuta
Marina Andriuta2 ani în urmă
Clasa de bodyArt condusă de Andrei Chirila este un must go!
Locații recomandate