/Cluj/Sala de fitness

REVO FITNESS CLUB

Parking Marasti Etaj 4, Calea Dorobanților, Cluj-Napoca 400000, România

REVO FITNESS CLUB
Sala de fitness
4.6
346 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJG6+MQ Cluj-Napoca, România
+40 773 990 948
revogym.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–22
Marți: 6–22
Mirecuri: 6–22
Joi: 6–22
Vineri: 6–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Cristina Coman
Cristina Coman2 ani în urmă
Un loc în care te poți antrena, poti face mișcare dupa puterea și dorință.
Laurentiu Pangulescu
Laurentiu Pangulescu2 ani în urmă
Sa o zic direct și fără ocolișuri, sala arata bine, este echipata după părerea mea cam cu tot ce ai avea nevoie for an awesome training day, dar totuși o sa dau o stea din simplul considerent caci personalul e unul nepregătit ca să nu zic "prost crescut" sau "nepoliticos".
Eu am mai văzut oameni nepoliticosi și neciopliti care sa dea dovada de o totala lipsa de respect și vorbit flegmatic, dar sincer cei de aici sunt next level, în rest 5 stele pentru sala ca și echipare / vestiare etc.
Dan Stiop
Dan Stiop2 ani în urmă
Frecventez de 2 ani această sală și nu cred că o voi schimba prea curând. E spațioasă, curată și bine întreținută.

Aș vrea să dau 5 stele, dar spațiul pentru fumat ar trebui mutat de la intrare. E amenajat astfel încât nu poți evita norul de fum în permanență prezent, în mare parte datorită angajaților sălii.

Ca centru de fitness, plasarea acestuia nu se aliniază valorilor promovate.
Dora Anton
Dora Anton2 ani în urmă
Orele de aerobic sunt super!
Sala mare, spațioasă , vestiar mare, curatenie! 👍
Vladimir Stefanov
Vladimir Stefanov4 ani în urmă
Cele mai noi și performante aparate, curățenie zi de zi menținută de o echipă dedicată. Antrenori experimentați și amabili, personal de calitate. Sală fitness spațioasă, sală de box echipată pentru antrenamente specifice, sală aerobic spațioasă și aerisită, sală de cycling dotată pe măsură. Vestiare spațioase. Parcare destul de mare
Kirara lumiere
Kirara lumiere2 ani în urmă
Imi place locul ca e spatios, lumina e foarte buna si nu te bate soarele sau neonul in ochi, sunt destul de multe aparate si accesorii, fiecare isi vede de exercitiu, nu esti deranjata, muzica e buna ca si volum si playlist pentru mine ca asa nu mai aud cum striga unii ce fac brate cu mai multe kg decat pot duce 😂. Mi-ar placea sa dau 5 stele dar sunt unele aparate cam uzate si desi personalul aspira intr-una prin sala (uneori foarte deranjanta galagia), unele aparate sunt pline de praf si amprente. Per total nu as schimba decat cu ceva mai bun.
Mihai
Mihai2 ani în urmă
Decent. Cons: La baie sunt stricate multe dușuri, în vestiar miroase urât, aparatele nu sunt șterse, dezinfectate constant, mustesc de transpirație. Unii clienți se așează direct cu fundul pe șezutul aparatului și nu li se atrage atenția. Aerul este destul de îmbâcsit în sală.
Pros: o mare varietate de aparate, sala este foarte mare, suplimente și băuturi foarte variate la frigider
Steve Black
Steve Black2 ani în urmă
O sala foarte bine echipata. Tot e niste lume chiar si dimineața dar sala e imensa, nu se simte foarte aglomerat. La greutati si gantere e anarhie totala deci trebuie sa stai sa cauti discul/gantera ce ai nevoie si eventual si perechea. Locatia de asemenea e ciudata daca nu intri cu masina in parking dar toate negativele sunt compensate de spatiul si diversitatea salii. Recomand, mai ales pentru începători.
Locații recomandate