/Cluj/Sala de fitness

Cluj Arena

Aleea Stadionului 2, Cluj-Napoca 400375, România

Cluj Arena
Sala de fitness
4.7
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH9C+9X Cluj-Napoca, România
+40 364 883 530
clujarena.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Traian Saioc
Traian Saioc2 ani în urmă
Am avut ocazia să ajung în Cluj și atunci nu am ratat ocazia de a face o plimbare,împreună cu familia, prin parcul Municipal. Am apreciat că este totul curat și întreținut. Arena pt.mine este ceva special deoarece aici vin la meciurile Naționalei României,când o aduc bezmeticii ăia de la FRF.
Adrian T
Adrian T2 ani în urmă
Cam praf totul după Untold 2021,murdărie pe pista, mașini multe care pun gazonul distrus, și miros plăcut de motorina. Astept cu interes renovarea.
Stefan C
Stefan C2 ani în urmă
Asa cum ar trebui sa fie in orice oras mare din Romania. O investitie care s-a amortizat de mult. Stadionul este frumos!! Felicitari Consiliului Judetean!!
Geani Alexa
Geani Alexa2 ani în urmă
Abonament la sala pt 3 luni la pret rezonabil. Se poate alerga pe pista fara probleme, fara limita de timp. In incinta exista mai multe cluburi sportive. Atmosfera ok, recomand pt activitati recreative intr-un mediu sigur
Ioan Pan
Ioan Pan4 ani în urmă
[EN]
The stadium has a really beautiful design. Inside you may find gym, kids area, club, restaurant, conference halls, very good sound and image on screen, seats comfortable and well designed. The venue is known for the Untold Festival, but there are also other important and beautiful events, Cluj Marathon, football matches, and many other cultural and sports events. It can host 30.596 people on seats. Well maintained and easy to access.
~
[RO]
Stadionul are un design deosebit de frumos. În interior puteți găsi sală de gimnastică, zonă pentru copii, club, restaurant, săli de conferințe, sunet și imagine foarte bune, scaune confortabile și bine proiectate. Stadionul este cunoscut pentru Festivalul Untold, dar există și alte evenimente importante și frumoase, Marathon Cluj, meciuri de fotbal și multe alte evenimente culturale și sportive. Poate gazdui 30.596 de persoane pe scaune. Bine întreținut și ușor de accesat.
Andrei Viorel
Andrei Viorel4 ani în urmă
Un stadion superb,modern ,cu o atmosfera de neuitat ,un stadion la care s-a muncit foarte mult in speranta ca vom ajunge la standarde internationale . Tot respectul ! Nationala Romaniei ar trebui sa joace mai des aici !
AlinAndrei Rat
AlinAndrei Rat4 ani în urmă
Un stadion si nu numai atat.
Este bun si entru diferite evenimente de tip conferinte si receptii urmate de petreceri corporate' . Diferite concerte si intalniri de nivel inalt cum ar fii festivitati ale facultatilor .
Un stadion si nu numai atat.
Este bun si entru diferite evenimente de tip conferinte si receptii urmate de perreceri corporate' . Diferite concerte si intalniri de nivel inalt cum ar fii festivitati ale facultatilor .
Ade Dim
Ade Dim4 ani în urmă
Un stadion european. Mi-a plăcut foarte mult. Lipsesc doar trofeele, dar poate în viitor vor obține și echipele române așa ceva. Gazdele sunt drăguțe și amabile. Merită vizitat dacă ajungeți în Cluj.
Locații recomandate