/Cluj/Sala de fitness

18Gym Fitness Club Marasti

Aleea Bibliotecii 10, Cluj-Napoca 400000, România

18Gym Fitness Club Marasti
Sala de fitness
4.5
135 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJG7+VR Cluj-Napoca, România
+40 748 926 157
18gym.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 10–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ioana Mihaela Pop
Ioana Mihaela Pop2 ani în urmă
- foarte inghesuita, de la aparate pana la aglomeratie
- vreo 20 de PT care au cate 2 3 clienti la coada la aparate; concluzia: tu nu mai ai loc
- sala propriu-zisa este la demisol, aerul conditionat nu face fata
- vestiarul fetelor e la mansarda, deci e extrem de cald, incepi sa transpiri doar schimbandu-te; este foarte aglomerat

+ singurul plus e domnisoara vesela de la receptie

Concluzie: am incercat sa merg o data, never again
Alive
Alive4 ani în urmă
Cea mai naspa experienta ever.
Am mers sa vad cum ii sala , mi-a luat 30 de lei pe sedinta cu raspunsul receptionistei "Mai bine iti faci abonament".
Abonamentul fiind 130 de lei , iar per sedinta ii 30 de lei.
Receptionista indiferenta , sala arhiplina , cred ca singurul loc unde puteai respira era WC-ul.
Nu recomand!
Loredana Moldovan
Loredana Moldovan4 ani în urmă
Am auzit de mult de acesta sala si m-am hotărât sa o vizitez, odată ajunsa acolo primul lucru de care m am batut a fost vestiarul, nu aveai unde sa atunci un ac, plin de fete care isi cautau un loc pt a se schimba, cand să-ți pui geanta cu luvrurile in dulap- surprizaaaa- erau atat de înguste incat abia iti puteai pune lucrurile. Trecem peste asta si ajungem la o sala la etajul 1, parca erai in sauna, singura sursa de aer era o usa pe care am îndrăznit sa o deschid, când ne-am așezat fiecare sa începem ce sa vezi, eram atat de multe încât nu aveai cum sa lucrezi,,, sincer cred ca am rezistat 20 min dupa care am plecat.
Fetele de la recepție au fost drăguțe si m am invitat si a doua zi "" ne cerem scuze dar astăzi ai venit prea multe fete "" aceasta a fost raspunsul lor,, Spor la treaba fetelor care se pot antrena la 18Gim
Vlad Lazar
Vlad Lazar4 ani în urmă
Cred ca ii singura sala unde am vazut 100 de oameni in 2m patrati.
Am plecat dupa 30 de minute.
Groaznic!
Iulia
Iulia2 ani în urmă
Vestiarul este putin cam mic, iar in orele de varf abia daca ai unde sa te schimbi, nici nu se pune problema de distantare. Pe de alta parte in sala sunt recipiente cu dezinfectant, este curat, iar personalul este dragut si amabil.
Andrei Scheau
Andrei Scheau2 ani în urmă
Recomand cu placere aceasta sala. In functie de ora la care se merge depinde de aglomeratie: pana la ora 4 si dupa ora 8:30 este chiar liber. Angajatii sunt foarte amabili, antrenorii sunt profesionisti si ai toate aparatele de care este nevoie pentru orice program de fitness. Sala este curata si dezinfectant este peste tot.
Theodorescu Mihail Andrei
Theodorescu Mihail Andrei2 ani în urmă
Daca sunteti in cautarea unei sali de sport cu sau fara antrenor personal, va recomand sa cititi asta:

1. Primul aspect pe care-l voi sublinia este, evident acum cu aceasta pandemie, conditiile de siguranta sau riscul la care ne expunem. Evident salile de sport nu sunt si nu vor fi niciodata cele mai sigure locuri, dar deja fiind client de doua luni pot garanta faptul ca 18gym face tot ce este cu putinta pentru a ne asigura conditiile de maxima siguranta, avem la dispozitie dezinfectante atat la intrare cat si in sala, baile sunt curate, iar la receptie accesul este permis doar cu masca.

2 "Sunt iesit din forma, imi este rusine sa ma afisez." Prima data cand am venit la sala, am avut aceste complexe despre cum aratam, si mai ales imi era jena cu corpul meu si mai ales sa nu fiu "judecat". Am fost placut impresionat atat de angajatii institului, incepand cu fetele de la receptie, mereu dragute si zambitoare pana la antrenorii personali, plin de muschi, care nici o secunda nu te fac sa te simti prost sau stanjenit, din potriva iti creeaza toate conditiile sa te antrenezi fara sa te temi de nici un fel de prejudecati, de asemenea inclusiv clientela este foarte civilizata. Oricand, aproape oricine din sala te va ajuta fara ezitare. Nu am vazut niciodata vre-un episod in care sa fie nici un fel de neintelegere. Un mediu civilizat si extrem de calduros si intelegator.

3. Pretul. Ei bine aici depinde de perspectiva clientului, eu personal am fost si la sali mai scumpe si mai ieftine. In opinia mea pretul, mai ales pentru personal training este INFIM, extrem de accesibil si isi merita fiecare banut. Avand in vedere falptul ca pe langa antrenament, ai plan de nutritie personalizat, si mai ales faptul ca, cel putin in cazul meu, antrenorul (Ivan Anisoreac) mentine in permanenta contactul cu noi online, ne ofera antrenamente pentru acasa si acces la produse pronutrition pentru a ne ajuta sa ajungem la rezultatele dorite cat de repede.

4. Personalul. Exceptional!! Am discutat mai sus in mare despre ei, acum vreau sa vorbesc strict despre antrenorul meu si in paralel ceea ce am observat la sala in decursul celor aproape 2 luni. Eu lucrez cu Ivan Anisoreac, care personal, nu doar ca m-a ajutat sa imi revin in forma ci m-a motivat sa-mi schimb viata!! Sunt extrem de recunoscator pentru faptul ca a reusit sa schimbe un tip lenes indopat se shaorma intr-un tanar care isi traieste viata din plin. Profesionalism, seriozitate si dedicatie totala sunt doar cateva din cuvintele care-l descriu. Si pe plan general, pot observa ca fiecare client a dezvoltat cu toti antrenorii si antrenoarele relatii de prietenie, toti sunt extrem de primitori, profesionisti si destinsi, niste oameni foarte deosebiti care evident sunt facuti pentru aceasta meserie. Felicitati echipei 18gym pe aceasta cale.

5. Rezultate. In cazul meu, am slabit aproape 9 kg in 4 saptamani, ma simt mai energic si mai sanatos ca niciodata, o sa las o poza cu before and after 4 weeks. De asemenea, toti antrenorii se lauda cu rezultatele lor, am vazut oameni care am slabit 10, 20, 30, chiar si 40 de kg, este incredibil.

6. Ca si echipament, sala este super dotata cu o multime de aparate noi. Dintre salile la care am mai fost, este una dintre cele mai bine aprovizionate.

Ca nota finala ma adresez celor ce vor sa-si schimbe viata, stiu cum este sa te simti prost cu cine esti, sa ti se para extrem de greu sa poti schimba ceva, sa incerci si sa nu te poti tine de nimic. Am fost acolo, inca am mult de munca, dar oamenii astia chiar va pot ajuta. Nu trebuie sa faceti asta singuri, sa slabesti nu este un obiectiv, este un mod de viata, iar pot spune sincer ca ei asta vor incerca sa faca, sa-ti schimbe modul de a trai. Vreau sa le multumesc tuturor, m-agi ajutat enorm, sunt mai sigur pe mine, mai energic, si viata a inceput in sfarsit sa aiba gust. Toate cele bune, si spor la antrenament!🤝🙏💪💪💪

Poza dupa 4 saptamani:
Loredana Ioana
Loredana Ioana2 ani în urmă
Inghesuita rau sala...lasa de dorit din multe privinte.
Locații recomandate