/Bucuresti/Sala de fitness

Gala Gym

Bulevardul Theodor Pallady 35, București 077160, România

Gala Gym
Sala de fitness
4.3
50 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C56J+24 București, România
galagym.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–17
Duminică: 8–17
Scrie o recenzie
Daniela Miscov
Daniela Miscov2 ani în urmă
Este un loc unde îți poți împlini visurile și nevoile legate de corpul tău, de funcționalitatea și estetica lui. Indiferent de vârstă aici chiar te simți bine și ești atent ghidat spre ce îți dorești, primind toate informațiile necesare. Un loc pe care îl căutam demult și l-am găsit.
Chris Vlada
Chris Vlada4 ani în urmă
Sala foarte buna, are toate aparatele necesare, oameni ok iar instructorii își cunosc extrem de bine meseria. Recomand!
Razvan
Razvan5 ani în urmă
Pretul a fost marit de la 140 lei la 160 lei, in conditiile in care era exagerat si asa la cum este dotata sala. Aparate legate cu banda izolatoare, muzica e pe fundal, uitata, ar trebui sa te stimuleze cu un volum mai ridicat, in baie miroase, nu este hartie sa te stergi pe maini, iar acum ati marit pretul la 160 lei cu ce scop? Vi s-a terminat banda izolatoare cu care "reparati" aparatele? Pretul este nejustificat din toate punctele de vedere. Ati pierdut si veti pierde in continuare clienti!
Cristina Tufan
Cristina Tufan6 ani în urmă
Mie mi se pare exagerat pretul cerut al unui abonament lunar, pentru cum arata sala si aparatele expuse...Am fost o singura data, dar sigur nu mai revin la pretul asta. Multa bafta
Andreea Popescu
Andreea Popescu6 ani în urmă
Sala este ok pentru cartier, dar lasa de dorit felul in care oamenii de acolo se comporta, pr si simplu unii au impresia ca este sala lor.
L3300 Nicuu
L3300 Nicuu2 ani în urmă
Ok locatia.Superr!!!
Antonio Fit
Antonio Fit2 ani în urmă
O sală exclusivistă. Nu foarte mare dar curată, atmosferă plăcută și dotată mai mult decât suficient. Pretul pentru mine este ok dar pentru altii poate parea prea scump .Clientii care frecventeaza sala sunt linistiti si prietenosi. Poate de aceea pretul este putin mai ridicat, sa nu aiba acces oricine. Oricum, o recomand.
Andrei Obrejan
Andrei Obrejan2 ani în urmă
200 de lei pt o sala super mica, aparate de cel putin 12 ani
Locații recomandate