/Bucuresti/Sala de fitness

Matrix Gym Fitness

Bulevardul Basarabia 124-126, București 054767, România

Matrix Gym Fitness
Sala de fitness
4.5
94 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5M5+QG București, România
+40 762 153 000
matrixgymtitan.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Matrix Gym Fitness
Luni: 7–23
Marți: 7–23
Mirecuri: 7–23
Joi: 7–23
Vineri: 7–23
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–17
Scrie o recenzie
Doina Vochita
Doina Vochita312 zile în urmă
Un loc minunat unde poti contribui la îmbunătățirea propriei sănătății, cu program si sprijin din partea unor oameni deosebiți.
Ovidiu Stanciu
Ovidiu Stanciu312 zile în urmă
Daca tineti cu adevarat la voi si la banii dvs va sugerez cu tarie sa alegeti orice alta sala. Aici veti fi jigniti si acuzati pe nedrept, cum ar fi ca "spargi oglinda" daca asezi o cutie pt aerobic langa o oglinda. Am fost jignit in mod repetat, si anume ca "nu ma duce capul" si ca "nu-mi trebuiesc doua facultati" ca sa inteleg ca vreau deliberat sa sparg o oglinda. Am fost acuzat pe nedrept, jignit pe nedrept .. si nimeni nu si-a cerut scuze. Sala se afla la subsol, ventilatia este si nu prea, pentru ca trebuie sa facem economie. O experienta total dezamagitoare, pe care am vrut sa o impartasesc aici ca sa evitati situatiile neplacute de genul. Am mers in total la 5 sali in ultimii aproape 6 ani, la aceasta sala am avut parte de cea mai jenanta situatie. Sa ridice tonul la tine un om care te acuza pe nedrept de ceva ce n-ai facut si sa te mai si jigneasca, totul pe banii mei. Stati departe de aceasta "sala" cu cel putin un angajat de toata jena, care nu are ce cauta in acest domeniu.
Toma nkz
Toma nkz312 zile în urmă
Cea mai buna sala de fitness din zona
Marius Dumitrache
Marius Dumitrache1 an în urmă
O sală mica, dar foarte bine organizată și foarte curat.
Georgiana I.
Georgiana I.2 ani în urmă
O sala superba,curata,antrenori/personal prietenos.

Aparatura moderna si foarte usor de ajustat in functie de inaltime si dificultate (ceea ce conteaza foarte mult ca sa poti lucra corect si in siguranta).Au aparatura pentru toate grupele musculare, insa nu foarte dversificat fiind o sala nu foarte mare.O zona destul de mare pentru cardio.Ganterele sunt foarte diversificate ca si greuate.Nu foarte multe bare insa.Ii lipseste echipamentul extra (de inclazire):benzi elastice,extensoare, cateva saltele(au 2) si un spatiu pentru incalzire (trebuie sa iti gasesti un loc)

Preturi foarte bune: 100 lei abonament/zilnic fara antrenor pana la ora 17:00 si 125 lei abonament zilnic fara antrenor pentru toata ziua.

Pana pe la ora 15:00 este liber, de atunci incepe sa se aglomereze.Intrarea se afla in spate (daca nu stii unde e, ai probleme in a o gasi).Se afla in spate la Fortuna (care se afla la strada, intrarea in sala se face prin spatele blocului respectiv)
StefanGTX
StefanGTX2 ani în urmă
Atmosfera frumoasă, toată lumea de treabă!
Va recomand!
Stefan Mihai Bobocea
Stefan Mihai Bobocea2 ani în urmă
Cel mai bun raport calitate-preț,toate aparatele necesare și de asemenea un personal profesionist și calitativ!
I AM CHRIS
I AM CHRIS2 ani în urmă
Cea mai sala de sport !!
Locații recomandate