/Bucuresti/Sala de fitness

Titan Fitness Club

Str. Liviu Rebreanu 6, București, România

Titan Fitness Club
Sala de fitness
4.6
129 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5F6+J3 București, România
+40 723 614 302
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 9–18
Duminică: 9–16
Scrie o recenzie
Radu Anghel
Radu Anghel4 ani în urmă
Sala e ok (spatioasa, pe 2 nivele, bine impartita). Clienti ok. Instructori ok.
Insa au 2 probleme:
1. la scurt timp dupa ce a intrat in reteaua World Class nu a mai fost wi-fi la etajul inferior - singura sala World Class cu problema asta
2. desi le-am atras atentia in repetate randuri si tot de atatea ori au spus ca rezolva, inclusiv managera salii, nu s-a schimbat nimic in acest sens, cu toate ca au trecut cateva luni bune... stau prost cu seriozitatea cei care se ocupa de aceasta sala.
Virgil cristea
Virgil cristea4 ani în urmă
Sala este mare cu multe aparate,este foarte bine impartita,de aceea merg mai des aici decat la Auchan Sau Park Lake.Pacat ca nu are si aici bazin de inot. Sa repare liftul ala odata administratorii ca e foarte greu cu celalalt lift.
Maria Grapin
Maria Grapin4 ani în urmă
Imi place sa fac clase de aerobica aici, antrenorii sunt destul de buni iar vederea la parc cand faci sport in zona de cardio o ador, comparativ cu alte sali aici atmosfera e mult mai prielnica si motivanta, in schimb Sauna din vestiarul fetelor nu functioneaza de o lună (nu stiu care ar fi problemă dar chiar O Lună...), în sală sunt aparate care nu stau ft stabil si trebuie sa chemi pe cineva sa le fixeze.
Fredi Camacho
Fredi Camacho4 ani în urmă
Fost Titan Fitness Club, acum World Class Titan Park, este o sala de antrenament în zonă parcului IOR,o sală foarte spatioasa, curată și frumoasă care se află in complexul Galeriile Titan, personalul este foarte amabil și antrenorii super profesioniști, recomand locul, mereu m-am simțit bine la antrenament în această sală.
Canalul De Scurgere
Canalul De Scurgere5 ani în urmă
Aparate bune si intretinute cum trebuie, spatiu aerisit, iar cand alergi pe banda si vezi tot parcul in fata ta, e ca si cum ai fi acolo.Oameni decenti, cam aglomerat intre orele de varf dar iti poti face abonamentul intre ce ore doresti! Succes in continuare!
NICE HOT_CAT
NICE HOT_CAT5 ani în urmă
Curat personal foarte bun condițiile de antrenament foarte bune și aparatura de ultima generație
Adrian D
Adrian D5 ani în urmă
pana sa fie preluata de World Class era ok. Acum nici loc la aparate nu mai ai, cel putin nu la 19-20 seara cand obisnuiam sa merg.
Gabriel Marquez
Gabriel Marquez5 ani în urmă
--- Personal profesionist
--- Punct reper locație în fostul magazin Titan redenumit Galeriile Titan , renovat total cu stație metrou TITAN și transport RATB vizavi
--- Prețuri decente și piperate depinde de servicii solicitate
Locații recomandate