/Bucuresti/Sala de fitness

World Class București Downtown

Calea Victoriei 63-81, București 010065, România

World Class București Downtown
Sala de fitness
4.2
658 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3RV+MF București, România
+40 31 101 2136
worldclass.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–23
Marți: 6–23
Mirecuri: 6–23
Joi: 6–23
Vineri: 6–23
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 8–21
Scrie o recenzie
Stefan Mako
Stefan Mako2 ani în urmă
în afară de adresă și preț, nu prea e nimic platinum. igiena și aparatura sub majoritatea sălilor bronze sau silver la care am fost, instalațiile de la baie și piscină sunt vechi, îți dau ba cald, ba rece, niciodată nu știi la ce să te aștepți. bonus, aproape invariabil sunt 2-3 angajați care fumează și beau energizante la intrarea în club, de parcă ai intra într-un club de noapte, nu de sport și sănătate. am comunicat de mai multe ori aceste aspecte de-a lungul anilor, dar în afară de "o să comunicăm mai departe" nu prea s-a întâmplat mare lucru.
H2RO Genuine Communication Agency
H2RO Genuine Communication Agency2 ani în urmă
Las fotografiile sa vorbească de la sine :D
Mihai Raducu
Mihai Raducu2 ani în urmă
Muzica de la vestiare e ceva nemaipomenit. Ambiental, cinematic, o calatorie minimalista. Nu credeam ca am sa aud asa ceva. 10/10, parca ma apropii de Ganymede impreuna cu Hal.
Aparatele sunt ruginite vizibil, ganterele peticite cu scoci, aria de desfasurare e mica, in ventilatia aparatelor de alergat se vad ghemurile de praf adunate.
Una din doua saune e functionala.
Melania Minca
Melania Minca2 ani în urmă
In aceasta locatie "premium", din pacate, se fura din vestiar.

Poate ca nu e vina angajatilor insa nici nu au facut ceva in privinta asta, din contra incercau sa minimizeze conversatia ca sa sperie cumva celelalte persoane. Este ultima data cand vin aici.
Bogdan Radu
Bogdan Radu4 ani în urmă
World class = WORST class. Au tinut sala inchis mai mult de 1 luna, pentru ca atunci cand "au terminat de renovat" sa fie mult praf pe jos si pe aparate si un miros foarte urat. Click pe review sa vedeti pozele cu sala si anuntul de renovare. Daca tineti la sanatatea voastra nu mai intrati in aceasta sala pana cand nu este facut curat, Eu inteleg ca atunci cand renovezi sa imbunatatesc conditiile, nu e invers.
Cristian Priboi
Cristian Priboi2 ani în urmă
Super mișto locația. Nu pricep ce se întâmplă cu administrarea unei astfel de baze care ar trebui să fie trend setter pentru piață, cel puțin în zona centrală a capitalei. Adică din punctul de vedere al unui client care plătește mi se pare de-a dreptul inadmisibil ca mai întâi să fiu păcălit în a participa la o promoție cu caracter mincinos, în care să mi se provoace simpla abilitate de logică de bun simț, apoi să trebuiască să aștept 30 de minute din timpul meu pentru a primi un card temporar pentru utilizarea vestiarelor. Încerc să înțeleg criteriile pe baza cărora a fost ales actuala echipă de management.
Daniela Nita
Daniela Nita2 ani în urmă
Preturile un pic cam mari dar merita toti banii..
Cutatenie 10
Profesionalitate nota 10 💪
D.⭐️
Elena badea
Elena badea2 ani în urmă
Aici doar 20% poarta casca in piscina..foarte neplacut.
Locații recomandate