/Brasov/Sala de fitness

Belaqva Spa and Wellness

Bulevardul Gării 7, Brașov 500203, România

Belaqva Spa and Wellness
Sala de fitness
4.7
328 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
MJ67+5J Brașov, România
+40 368 730 810
belaqva.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–23
Marți: 6–23
Mirecuri: 6–23
Joi: 6–23
Vineri: 6–23
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Daniel1 an în urmă
Din pacate ,experienta la cursul de inot pentru copii s-a dovedit dezamagitoare.Aproape zero comunicare intre antrenor si parintele copilului inscris la cursuri. Primirea si intoarcerea copiilor de la curs este haotica.Copii sunt lasati sa se joace in loc sa fie invatati sa inoate, pe parcursul orei de inot,ia grupele sunt prea mari pentru un singur profesor.
Viorica Biru
Viorica Biru2 ani în urmă
Un restaurant, foarte cochet. Personal foarte amabil, mâncarea foarte bună. Am petrecut o seară minunată împreună cu soțul meu. Recomand cu mult drag.
Ramona
Ramona2 ani în urmă
Cursul de inot cu Diana este de nota 10+, fetita mea a invatat sa inoate dupa cateva sedinte. Piscina la fel este de nota 10.
Ana Maria Uta
Ana Maria Uta4 ani în urmă
Zona de relaxare, cu piscina, masaj, sauna, salina, jacuzzi etc. Copiii sunt acceptati insotiti de adulti.
Alexandra
Alexandra6 ani în urmă
Am apreciat foarte mult timpul petrecut aici. Aceasta sala ofera niste conditii excelente. Vestiarele si dusurile sunt in permanenta curate deoarece au destul personal care sa se ocupe de acest aspect. Au o multime de cursuri sustinute de antrenori dedicati si chiar si la sala de forta iti va sari cineva in ajutor. Am ajuns si la piscina deoarece am avut o intrare inclusa in abonament - un adevarat centru de relaxare: multa liniste, lumina putina, muzica relaxanta, sauna finlandeza, baie cu aburi, spatiu de relaxare, dus suedez si dus emotional - trebuie sa mai adaug ca aici ai si posibilitatea de a-ti pregati un ceai in timp ce te destinzi. La fiecare intrare la sala beneficiezi de 2 prosoape ( mediu si mare ), lucru care iti usureaza semnificativ ghiozdanul, intrucat nu trebuie sa le mai iei de acasa. Per total, am fost mai mult decat multumita de conditiile de aici. Sper ca timpul sa-mi permita sa revin cat mai curand.
Niculina Șerpescu
Niculina Șerpescu6 ani în urmă
Sălile de fitness sunt amenajate foarte modern, personalul te ajuta cu orice este nevoie. Sauna este foarte ok. La sala de fitness ai de toate si uneori antrenorii iti mai dau cate un pont. Totul este foarte ok.
Cezarrr_10_
Cezarrr_10_2 ani în urmă
O diferenta majora s-ar remarca prin inlocuirea barelor cu capete de plastic cu bare olimpice de 20kg
Valentina Andronache
Valentina Andronache2 ani în urmă
Îmi place foarte mult cind mergeam cu fetita la innot.
Luci T
Luci T2 ani în urmă
Nu prea recomand, decat daca vrei sauna&sala in acelasi timp.Cel putin saptamana asta marti si joi seara, au fost peste 25 de grade in sala.👎
Locații recomandate